Aktywne Wpisy

APOLL0 +222
To jest chyba peak kobiecych zainteresowań.
99% z nich lubi to samo i nic więcej
#tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow #randkujzwykopem #podrozujzwykopem
99% z nich lubi to samo i nic więcej
#tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow #randkujzwykopem #podrozujzwykopem
źródło: HJd94sOWkAEY_Av
Pobierz
jfrost +268

Witam państwa. Krótka piłka z mojej strony - co byście wybrali?
1. Mieszkanie 61m2, super lokalizacja (do metra 5 minut z buta), blok z 2016 8-pięrowy (mieszkanie na ostatnim piętrze), okolica to typowe nowe blokowisko, miejsce na parkingu podziemnym, potrzeba zaciągnięcia kredytu hipotecznego na około 120tys.
2. Mieszkanie 69m2, lokalizacja niezła (do metra 20 minut z buta), blok z 1992 (ale nie wielka płyta) 3-piętrowy (mieszkanie również na ostatnim piętrze), okolica kameralna otoczona zielenią, garaż wolnostojący zamiast miejsca na parkingu podziemnym, bez kredytu hipotecznego.
Oba mieszkania odnowione, gotowe do wprowadzenia.
#nieruchomosci #kredythipoteczny #mieszkanie #zakupmieszkania
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Co lepsze?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
https://haloursynow.pl/pl/11_wiadomosci/31849_ursynow-przegral-walke-z-halasem-z-pow.html
Jak lubisz betonowy gaj to pewnie tak ( ͡º ͜ʖ͡º)
Taki KEN to przecież tunel z bloków.
@KosmicznyBarszcz @DeoLawson: A jeszcze z ciekawości zapytam: dlaczego widzicie brak windy jako czynnik dyskfalifikujący? Ja się jakoś głębiej nawet nad tym nie zastanawiałem. Rozumiem że np. zrobienie remontu jest bardziej uciążliwe, czy duże zakupy łatwiej wnieść mając windę, ale to chyba nie jest aż tak strasznie