Aktywne Wpisy

Mirki, jest afera. Właśnie zostałem zaatakowany przez swojego pracodawcę.
Wykonuję pracę biurową, ale dzisiaj rano dowiedziałem się, że mam jechać w inną lokalizację, gdzie moja praca przypominałaby bardziej pracę magazyniera. Zadzwoniłem do szefa pytając co to ma być, a on na to, że "z kimś tak małym jak ja nie będzie rozmawiał" i że "albo to zaakceptuję, albo będę miał obitą mordę i nigdzie indziej nie dostanę już pracy". Pojechałem więc do
Wykonuję pracę biurową, ale dzisiaj rano dowiedziałem się, że mam jechać w inną lokalizację, gdzie moja praca przypominałaby bardziej pracę magazyniera. Zadzwoniłem do szefa pytając co to ma być, a on na to, że "z kimś tak małym jak ja nie będzie rozmawiał" i że "albo to zaakceptuję, albo będę miał obitą mordę i nigdzie indziej nie dostanę już pracy". Pojechałem więc do

anoysath +649
W nowym jeszcze nieopublikowanym wywiadzie Denis Villeneuve zdradził, że Christian Bale dołączył do obsady filmu, żeby wcielić się w Wielkiego Czerwia Pustyni. Przygotowując się do swojej roli Bale musiał przytyć ponad 100 tysięcy ton. Żeby tego dokonać spożywał wysokolaryczne posiłki o łącznej ilości 770 miliardów kalorii.
#diuna #ciekawostki #heheszki #z----------------a #film
#diuna #ciekawostki #heheszki #z----------------a #film

źródło: temp_file1382434431088697759
Pobierz
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #modadamska #takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file7089257435837237352
PobierzNie uczy się umiaru, powściągliwości. No ale jak, jak tego się nie promuje. Eh... Mam nadzieję że to tylko odklejone od rzeczywistości dziewuchy i ich rodzice, co żyją wiadomościami z IG.
Tak to dramat...
Natomiast to mi przypomina, podobnie odstawione pannice idą do klubów, a na końcu pijany chłop wpada w pułapkę, a potem idzie siedzieć przed sędzią bo jak nie mógł dziecka rozpoznać ( ͡º ͜ʖ͡º)
Sądzę, że matki tych dziewczyn są pewne zachwycone, że maja "piękne" córki, jednak nie zauważają, że takimi zachwytami skazują te córki na to, że będą one miały zawyżone standardy, córki będą chciały zawsze tak wyglądać bo
Długa suknia, piękna. Zero dekoltu, zero d--y na wierzchu. O co chodzi?
Nie tyle chodzi mi o stroje, a bardziej o taki dorosły, mocny makijaż, stylizację. To są do cholery dzieci, te dziewczyny dopiero weszły w bycie nastolatkami, a na tym zdjęciu wyglądają jakby właśnie kończyły nastoletnie lata. 14 lat temu (czyli w roku narodzin tych dziewczynek) miałem studniówkę
@kopilop masz.
źródło: temp_file5583894993270390476
PobierzMoim zdaniem przesadzasz. Zdjęcie zdjęciem ale 14 latka i tak wygląda jak 14 latka i zachowuje się jak 14 latka. Nie da się aż tak pomylić. Nie widzę na zdjęciach chęci bycia obiektem seksualnym. Serio. One mają długie, piękne, balowe suknie. Mejkap? Też niech sobie noszą, gdzieś im trzeba pozwolić, jak dorosną i tak będą się malować. Na moim balu gimnazjalnym, gdzie wszyscy mieliśmy miedzy 15 a 16 lat
Zgadnij z kim mam minimalny kontakt, który został wręcz wybłagany po całkowitym zerwaniu kontaktu na 2 lata.
Tak, mnie też skazano na ostracyzm w szkole.
Ale przynajmniej nie miałam żadnych koleżanek, ani zainteresowania ze strony płci przeciwnej i prześladowców, co poskutkowało r-------ą psychiką i samooceną szorującą po dnie, bo nadal się nie maluję w ogóle.
Teraz się nie dziwię, że jak chodziłem do gimbazy to nauczycielki goniły dziewczynki za makijaż i pomalowane paznokcie.