Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 143
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos ja wiem, że ludzie się cieszą że się czegoś dorobili. Auta, domy itd. ale potem uczą swoje dzieci dosłownie niczego. Kiecka pewnie warta jak na wesele, a wygląd taki że można tagować prokuratorem...
Nie uczy się umiaru, powściągliwości. No ale jak, jak tego się nie promuje. Eh... Mam nadzieję że to tylko odklejone od rzeczywistości dziewuchy i ich rodzice, co żyją wiadomościami z IG.

Tak to dramat...
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Nie no już nie przesadzaj, ale wyglądają jak 25 latki wybierające się na wesel.

Natomiast to mi przypomina, podobnie odstawione pannice idą do klubów, a na końcu pijany chłop wpada w pułapkę, a potem idzie siedzieć przed sędzią bo jak nie mógł dziecka rozpoznać ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Jaka matka pozwala 14-15 córce tak się stroić? Do czego ten świat zmierza? Z jednej strony ścigamy pedo, z drugiej strony pozwalamy by dzieci wyglądały jak hotelowe eskortki, dziewczynki do towarzystwa w men-clubie.

Sądzę, że matki tych dziewczyn są pewne zachwycone, że maja "piękne" córki, jednak nie zauważają, że takimi zachwytami skazują te córki na to, że będą one miały zawyżone standardy, córki będą chciały zawsze tak wyglądać bo
  • Odpowiedz
@kopilop: o patrz, jesteś jak moja matka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgadnij z kim mam minimalny kontakt, który został wręcz wybłagany po całkowitym zerwaniu kontaktu na 2 lata.
Tak, mnie też skazano na ostracyzm w szkole.
Ale przynajmniej nie miałam żadnych koleżanek, ani zainteresowania ze strony płci przeciwnej i prześladowców, co poskutkowało r-------ą psychiką i samooceną szorującą po dnie, bo nadal się nie maluję w ogóle.
  • Odpowiedz
@kopilop Tak lepiej siedzieć bezpiecznie w piwnicy. Ostracyzm społeczny z gimbazy dorośli leczą u psychiatrów za grube hajsy, stracone lata przez niedostosowanie społeczne i trudności w nawiązywaniu kontaktów nie do odrobienia.
  • Odpowiedz