Aktywne Wpisy

yahoomlody +104
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +171
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

@mirko_anonim: dobrze, że nie mówisz ile, bo jeszcze ktoś by cię zidentyfikował po ilości gotówki w skarpecie
@walokid: Wiem, ale w moim przypadku byłby 3 miesięczny okres wypowiedzenia. Chyba że udałoby się dogadać za porozumieniem stron. Atmosfera coraz gorsza w pracy i nie wytrzymuje temu myśl o rzuceniu papierem.
@Alfiarz: Nie w
Nie lubię swojej pracy.
Ze swoim kierownikiem źle mi się pracuje i staram się mało z nim rozmawiać.
Raz jest lepiej a raz gorzej w pracy. Jak zrobimy swoją robotę to potem jesteśmy gdzie indziej przydzielani do innych działów. Czyli razem z kolegą jesteśmy popychadłami, czyli albo tam do roboty do innych, albo tu do pomocy żebyśmy nie nudzili się lub nie
@mirko_anonim: możesz znaleźć nową pracę zanim stracisz