Aktywne Wpisy
Wilk__95 +105
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: temp_file8028183533698853758
PobierzThe possibility of welding wood dowels into low-density plywood substrates without a pilot hole was investigated. Sharpened beech wood dowels with a diameter of 10 mm were inserted into plywood plates made from poplar and paulownia wood at a rotational rate of 1500 rpm with a manually operated drill press. This process resulted in welded joints of considerable strength.
Poznaj rewolucję w obróbce drewna – dębowe elektrody do spawania drewna to innowacyjne narzędzie, które łączy tradycję z nowoczesną technologią. Dzięki unikalnym właściwościom dębu, nasze elektrody zapewniają trwałe, estetyczne i ekologiczne łączenie elementów drewnianych bez użycia śrub, kleju czy gwoździ.
- Naturalne pochodzenie
- Mocne i precyzyjne
https://www.youtube.com/watch?v=DzhRIFToo18