Wpis z mikrobloga

• 21
@gorobei: w punkt. Dodam jeszcze od siebie, ze na tym polega problem z kobietami, ze one nigdy nie potrafia przyznac sie do bledu. A bledy popelniaja non stop i ktos pozniej musi za to placic
  • Odpowiedz
@isoverr: podobnie odpowiadałem jakieś tępej cipie, dla której "wszędzie w Polsce jest ta sama nudna kultura, w dużych miastach za granicą sa różne i nic sie nie dzieje"
Ludzie umierali żeby mówić po polsku i żyć wśród swoich. (Tak popełniam błędy ortograficznie)
  • Odpowiedz
@Y3ll0w69: islam w jednym ma rację - kobiety trzymają pod butem. Przyznanie kobietom praw wyborczych było jednym z najwiekszych błędów, bo kobiety nawet nie myślą logicznie, tylko kierują się emocjami. Oczywiście są też "normalne" kobiety, ale to promil raczej. Wystarczy zakręcić odpowiednio korbą, przykład - 12 latki co wyglądają na 18 lat, chodzą w full makijażu i mają pazury na kilka cm. Doskonały przykład jak łatwo można manipulować.
  • Odpowiedz
@isoverr: problemem nie są prawa wyborcze kobiet a manipulacja i propaganda, która trafia do nich non stop. Po każdej "stronie" jest bańka informacyjna, która tylko nakręca wzajemną nienawiść. Kobiety łatwiej temu ulegają. Nie mówię, że mężczyźni nie - ale w mniejszym stopniu. Zapytałem kiedyś koleżanki feministki gdzie ona niby ma mniej praw odemnie -zalala mnie bzdurami o nierówności płac, a odklejenie tiktokowych feministek nie da się nawet porównać do prawdziwych
  • Odpowiedz