Aktywne Wpisy

annlupin +15
STOP kontrola co se słuchasz teraz
źródło: annlupin9988765
Pobierz
annlupin +34
cześ nom
źródło: annlupin0099987
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin9988765
Pobierz
źródło: annlupin0099987
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: image
PobierzZostanie rozjechanym przez kloca według ENCAP bezpieczniejsze niż zmieszczenie się na ulicy
@skeeto666:
Serio jestem ciekaw rozwiązania.
Sam mam peugeota 5008 2 gen. SUV? Nie do końca w mojej opinii. Zwykle kombi jest dla mnie za małe (zmieniłem z BMW E91) bo mam 2 małych dzieci. Ale zdarzy się, że jadę tym autem sam. Mam kupić następne auto dla samotnych wycieczek? Czy przyczepę do E91 jak jadę z dziećmi i potrzebuje wózka, łóżeczka itp?
Oczywiście oddzielam tutaj bezsensowne
Audi A6 : 499,9 cm długości, 187,5 cm szerokości (209,9 cm z lusterkami)
Kia Sportage: długość 4515 mm, szerokość 1865 mm (2085 mm z lusterkami)
Nic nie zajmują
@skeeto666: Czyli popierasz pomysły lewicy żeby zakazać wjazdu do centrów miast jak jest tylko jedna osoba w aucie?
@SepulkoZnawca: suy mają jedną wadę z reguły są to auta premium czyli drogie, biedota z trzydziestoletniej astry za punkt honoru sobie obrała próbę wytłumaczenia, że jego trup jest lepszy, otóż nie jest i wszystkie pierdy można zignorować
źródło: d4c193d5de223f0730a5553a14e8d0d8777bdf7c73a7b48ec755d02792c76a1f
PobierzKia 163g/km vs audi 129 g/km. Fizyki i oporu powietrza nie oszukasz.
Nikt nie kupuje Pacifici do lansowania się po mieście. A GLSa już tak. Z resztą porównaj do mojego 5008 II. Też 7 osób komfortowo jedzie.
@Czill23: Nie ma sensu. Bo ludzie zamienili pojemne kombi na ciasne suvy - podobny piniądz. Passaty w kombi zamieniły się na kie sportage czy hundaie tucsony. Porównywanie podobnej ilości miejsca nie ma sensu. Szczególnie że ja mogę równie dobrze powiedzieć - porównaj tak żeby tak samo wysoko się siedziało i sufit był równie wysoko.
To inne typy aut tu nie ma sensu porównywać. Porównaj
@Czill23: Jak zakażesz suvów to zaczną pojawiać się minivany do lansowania się. Jak taki lexus lm.
To kwestia tego że nie ma potrzeby skoro są suvy. Możesz się i lansować i rodzinę z teściową zmieścić a i na podróż po europie wybrać.
źródło: 2025-lexus-lm-gallery-exterior-1-1920x1080-00
PobierzZajmują więcej miejsca? Mieszczę się na tych samych miejscach parkingowych co moja żona fabią. Zresztą miałem cabrio szersze niż suv. Zakazać kabrioletów!