Aktywne Wpisy

saintie +6
nigdy w zyciu nie zaufam komus kto ma fiuta

JamesJoyce +30
#sztucznainteligencja #programista15k #programowanie #teoriespiskowe #epstein
Do czego uzywam 5090: Akurat leciał temat dokumentów z procesu Giuffre v. Maxwell więc ściągnąłem co było publicznie dostępne — zeznania, maile, pisma procesowe. W sumie grubo ponad 3000 stron.
Wrzuciłem to wszystko w pipeline i wle wyniki są ciekawe bo wychodzą rzeczy których nie widzdac czytając pojedyncze dokumenty, a ja jestem psychofanem teorii spiskowych.
Parę
Do czego uzywam 5090: Akurat leciał temat dokumentów z procesu Giuffre v. Maxwell więc ściągnąłem co było publicznie dostępne — zeznania, maile, pisma procesowe. W sumie grubo ponad 3000 stron.
Wrzuciłem to wszystko w pipeline i wle wyniki są ciekawe bo wychodzą rzeczy których nie widzdac czytając pojedyncze dokumenty, a ja jestem psychofanem teorii spiskowych.
Parę

źródło: temp_file4505034429609830356
PobierzA zacierają ręce ze słowami na mordach „czekam aż ten assassin wyjdzie i ten Ubisoft wywali się na mordę”
Tak troszczą się o branże. Jeden po tych słowach wraca do cs’a a drugi do soulsow.
@Krisztiano_Ronaldo: I właśnie to też jest bardzo duży problem, oni nie czekają aż wyjdzie jakaś dobra gra, oni czekają aż cos się wywali na mordę.
@Krisztiano_Ronaldo: Spoko, a na końcu i tak będą próbowali zrobić żart i wręcz obśmiać to, że monetyzują złe emocje, hejt i plucie jadem XD