Aktywne Wpisy

MonazoPL +125
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +30
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 23.8% (209)
- kit 52.8% (464)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 23.3% (205)

Bezsens to 5G, wolniej działa niż LTE a zasięg obu na full. Nie warto ryzykować rakiem/utratą kontroli nad umysłem, żeby jeszcze stracić te 20mbps przepustowości.
Ile zdrowe 5g powinno w ogóle wyciągać w tym kraju, powiedzmy w małej mieścinie?
LTE:
źródło: 1000001153
Pobierzźródło: 1000001152
Pobierzźródło: temp_file4716047442141990966
Pobierzhttps://www.telko.in/dss-dominuje-europejskim-5g
Też małe miasteczko tutaj here I słyszałem że w takich dziurach z internetem niby w zasadzie lepiej, ale wygląda na to, że niekoniecznie w mojej
infstruktura 5G jest, więc i znaczek na telefonie 5G jest. A to, że nijak ma się do prawdziwego 5G to inna bajka
W sumie jak ktoś ogląda tiktoki, Facebooka, czy tam YT w nawet powiedzmy 4k to nie zrobi to takiej osobie wiekszej różnicy czy ma 600 Mbps czy 150.
Ja od czasu do czasu pobieram coś większego, to zauważyłem.