Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #zwiazki

Kiedy mowie, ze czuje sie samotny... nie mam na mysli atakowanie Ciebie albo ze nie doceniam albo, ze robisz cos zle. To znaczy tylko tyle, ze moja glowa czasem... Chcialbym sie poczuc widziany. Nawet jezeli nie prosze to chcialbym zebys widziala te cisze i brak slow ktore chce wypowiedziec.
Postanowilem zamiast byc cicho tym razem powiedziec co czuje. Chyba pierwszy raz. Moze chaotycznie, impulsywnie... moze poczulas to jako atak ale to byl taki "krzyk serca".
Wiem, ze czasami Ci sie wszystko miesza, masz tez swoje emocje, zagubienie. Wiem, ze moja glowa ktora chce Ci otworzyc troche zmienia pewne rzeczy.
Nie umiem prosic o pomoc bo to dla mnie bardzo trudne.
Chcialbym zebys wiedziala, ze to wszystko sie dzieje tylko dlatego, ze mi bardzo zalezy. Bo Cie wybralem i chce tego z Toba.
Nie jestem latwy ale szczery i prawdziwy. Chce budowac cos wiecej co bedzie mocne ale tez i prawdziwe.
Ale zeby to sie moglo udac potrzebuje czegos wiecej niz dotychczas.
Potrzebuje zebys pomogla mi walczyc z moim wewnetrznym ciezarem.
Dziekuje, ze probowalas znalesc jakis sposob na to ktorego ja Ci nie dalem. Poczulem sie bardzo niezrozumiany co pogorszylo tylko sytuacje i chyba mimo Twoich szczerych intencji.
Czuje, ze mi przykro. Czuje, ze jestem znow sam przy kims kto bylby idealnym plasterkiem na te rany... ale mi go nie zaoferowal.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach