Aktywne Wpisy

MonazoPL +195
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
yahoomlody +496
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

https://pl.wikipedia.org/wiki/Wybory_prezydenckie_w_Austrii_w_2016_roku
@dr3vil: Moim zdaniem kilka pomyłek mogło się zdarzyć. Późna pora, błędy ludzkie. Ale po pierwsze, wybory na żyletki i wynik ma być dokładny. Za to im płacimy. Po drugie, dosłownie 100% kontrolowanych komisji popełniło "błędy" na korzyść Nawrockiego? Tymczasem ruch kontroli wyborów nie wykrył takich machlojek na korzyść Trzaskowskiego?
@Evil_JP2: Problemy z logiką ziomek
@To_ja_moze_pozamiatam: Dziwy się dzieją na wykopie, bo go wczoraj czarnolistowałem a może pisać w moich postach xd
@dr3vil: Tablety na otwartoźródłowym oprogramowaniu z trzykrotnym potwierdzeniem oddanego głosu (gdyby Janusz źle kliknął)
@Evil_JP2: powinni zacząć o twojego domu, bo tam się tęż zalągł jeden błąd XD
Z całą twoją wypowiedzią się zgadzam. Co więcej jestem zwolennikiem przeliczenia wszystkiego jeszcze raz. Co więcej dlaczego to się nadal liczy ręcznie w dobie skanerów, sztucznej inteligencji - to raczej zaawansowana technologia nie jest xddd Tylko chciałem sprostować ten punkt. Za artykułem zalinkowanym poniżej błędów nie stwierdzono w komisji nr 10 w Tarnowie i jeszcze w jednej błąd
@pure_function: i w każdych na korzyść tylko jednego kandydata XD
No to pora to ukrócić, komisja ma jedno zadanie, którego z------e jest niedopuszczalne