Wpis z mikrobloga

• 299
@Evil_JP2: Ile trzeba komisji gdzie sfałszowano głosy by stwierdzić, że fałszowano wybory? Wg mnie jedna już wystarczy. Nawet jeśli nie zmienia to wyniku.
  • Odpowiedz
  • 405
Ile trzeba komisji gdzie sfałszowano głosy by stwierdzić, że fałszowano wybory?

@dr3vil: Moim zdaniem kilka pomyłek mogło się zdarzyć. Późna pora, błędy ludzkie. Ale po pierwsze, wybory na żyletki i wynik ma być dokładny. Za to im płacimy. Po drugie, dosłownie 100% kontrolowanych komisji popełniło "błędy" na korzyść Nawrockiego? Tymczasem ruch kontroli wyborów nie wykrył takich machlojek na korzyść Trzaskowskiego?
  • Odpowiedz
@misiopysio:

Po drugie, dosłownie 100% kontrolowanych komisji popełniło "błędy" na korzyść Nawrockiego?

Z całą twoją wypowiedzią się zgadzam. Co więcej jestem zwolennikiem przeliczenia wszystkiego jeszcze raz. Co więcej dlaczego to się nadal liczy ręcznie w dobie skanerów, sztucznej inteligencji - to raczej zaawansowana technologia nie jest xddd Tylko chciałem sprostować ten punkt. Za artykułem zalinkowanym poniżej błędów nie stwierdzono w komisji nr 10 w Tarnowie i jeszcze w jednej błąd
  • Odpowiedz
@dr3vil: debilu, w kazdych wyborach sa pomylki i nieprawidlowosci. w 2014 bylo 17% niewaznych glosow i nie przeliczali ich ponownie. twoje szuskie giertychowe teorie nie sa wystarczjacym powodem, by wydawac miliony na ponowne przeliczanie glosow.
  • Odpowiedz
debilu, w kazdych wyborach sa pomylki i nieprawidlowosci. w 2014 bylo 17% niewaznych glosow i nie przeliczali ich ponownie

@pure_function: i w każdych na korzyść tylko jednego kandydata XD
No to pora to ukrócić, komisja ma jedno zadanie, którego z------e jest niedopuszczalne
  • Odpowiedz