Aktywne Wpisy

ish_waw +39
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
aircod +22
Administracja na tym portalu powinna w końcu się wziąć za ten syf, który się wyprawia na tagach programistycznych przez grupkę tych samych osób. Kiedyś na Wykopku można było czegoś fajnego się dowiedzieć na temat programowania, a teraz same jakieś szit-posty jakichś przegrywów, którym nagle się kazało wziąć do roboty. I nawet jeśli przebija się jakiś ciekawy temat to zaraz jest zaspamione.
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #

@brunatny_k: tak samo puszczalska może być kobieta bez dziecka, tylko miała więcej szczęścia. W jej anonsie jest wprost opisana jej sytuacja. Problemem dla mnie byłoby gdyby nie uprzedziła wcześniej o takim zobowiązaniu.
Nie wiem skąd pomysł, że ostracyzm społeczny nie działa - jak już, to działa właśnie najlepiej na kobiety, bo to są istoty bardzo społeczne.
Ale jestem zaskoczony wysoką kulturą rozmówców, więc brawo.
@brunatny_k: xddddddd Chcesz powiedzieć, że żona Nawrockiego może się puszczać?
źródło: IMG_20250619_140701
Pobierz@brunatny_k: xdddddddddd kolejny pisowski hipokryta xd
No będzie spieprzone i tyle. Ojciec zmarł śmiercią bohaterską, dziecko zostało uszkodzone. To WYJĄTKI, które jednak można przyjąć w społeczeństwie, mowa jest raczej o absurdalnych statystykach samotnych madek, rozwodów i badziewiu, które się dzisiaj panoszy.
Więc nie rozumiem tego cnotliwego przykładu, zesrać się
@kupkesobieciagne: w Polsce ok. 25% dzieci wychowuje się w rozbitych rodzinach. z tego co twierdzisz, 25% dzieci w tym kraju powinno być patologią. czyli po prostu p--------z bzdury
@kupkesobieciagne: źródło? jaka jest oficjalna definicja "nie nadawania się" do związku?
Ale 1/3 ma s---------y styl przywiązania to fakt dodaj sobie różnej maści poważne zaburzenia, narcyzów, duże przebiegi, daddy issues, no jest tego księga.
I wychodzi te 50-60%. Co druga nie stworzy z tobą miłości jej życia, nie wychowa dzieci w zdrowiu i nie stworzy z tobą wielopokoleniowego klanu - coś do czego mężczyźni są po prostu stworzeni.