Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#samotnosc #szczecin

Jestem po długoletnim związku, zostałem zdradzony i zostawiony, wspólni znajomi okazali się jej znajomymi, natomiast ja swoich zaniedbałem...

Czuję się giga samotnie, wiek ~30 lat nie pomaga (dalsi znajomi mają już swoje życie, rodziny)

No więc tak, jest to wpis typu szukam znajomych...

Zainteresowania: fitness (brak motywacji samemu), komputery, gierki, programowanie

Kurna mirasy sorry za tako żałosny wpis, ale mi już psycha siada w tej samotności :p

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: zawsze mnie zastanawia jak to się dzieje że "wspólni znajomi okazali się jej znajomymi, natomiast ja swoich zaniedbałem...". Co po prostu zmieniłeś sobie znajomych na jej a od poprzednich się odciąłeś bo nie byli tacy fajni już?
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim idź na padla do Szczecina. Tam trenerem jest taki Marek, powiedz mu że są marki i taborety. Będzie twoim najlepszym kumplem, moim był przez 20 lat zanim wyprowadził się na drugi koniec Polski
  • Odpowiedz
Zainteresowania: komputery, gierki, programowanie

@mirko_anonim: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz