Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +91
Niesamowite jest to jak ostry, wyraźny, bez strefy przejściowej jest ten podział gdzie się mówi „wychodzę na dwór”, a gdzie się mówi „wychodzę na pole”. Niemal równo z granicami województw małopolskiego i podkarpackiego, co jest przecież nietypowe jak na Polskę. Niby rysuje się granica Galicji, ale nie do końca, bo są wyjątki (Kazimierza Wielka, Miechów, Proszowice). Jedziesz na zakupy z Sandomierza do Tarnobrzega i już jesteś w zupełnie innej strefie językowej xD
źródło: 035645EB-B0C2-4590-9E2E-1FA2D7CE8200
Pobierz
czy zdarza wam się skrobać przednią szybę od środka przy minusowych temperaturach? Obecnie w tych okolicach zera widzę sporo wilgoci/niemalze wody, a im dalej w zimę, tym będzie gorzej. Nie wiem, jak temu przeciwdziałać, skad tyle tej wilgoci. Jakieś woreczki z ryżem czy te takie pochłaniacze allegrowe nic nie dają ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#kiciochpyta #samochody
#kiciochpyta #samochody

#samotnosc #szczecin
Jestem po długoletnim związku, zostałem zdradzony i zostawiony, wspólni znajomi okazali się jej znajomymi, natomiast ja swoich zaniedbałem...
Czuję się giga samotnie, wiek ~30 lat nie pomaga (dalsi znajomi mają już swoje życie, rodziny)
No więc tak, jest to wpis typu szukam znajomych...
Zainteresowania: fitness (brak motywacji samemu), komputery, gierki, programowanie
Kurna mirasy sorry za tako żałosny wpis, ale mi już psycha siada w tej samotności :p
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@mirko_anonim: fajny oksymoron. Jak ktos sie interesuje fitness to nie szuka motywacji zeby isc na silownie tylko zeby z