Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
https://wykop.pl/wpis/81993549/moja-siostra-wlasnie-zmuszona-jest-sprzedac-dwulet

mirku i siostro mirka, sprawilem, ze ujadacze psow, dwukrotnie sprzedali mieszkanie.

Wprowadzilem sie do 3 piętrowego budynku, w ktorym wlasciciele mieli psa p----a na moim piętrze. Pies, kiedy wyszli do pracy ujadal bite 10h, nie poszedl nawet sie napic wody.

Po miesiacu tego hardkoru, grzecznie powiedzialem tylko raz, ze nie da sie zniesc tego psa i fajnie by bylo jakby cos z tym zrobili. Okazalo sie, ze oboje to prawnicy i oczywiscie na moja grzeczna prosbe mieli wyjebongo xd, bo wg nich nikomu to nie przeszkadza.

w 3 miesiacu dostali pismo od prawnika, ze mamy nagrania, kilkaset h nagran szczekajacego psa, dalej wyjebongo.

Po 6 miesiacach zalozylem im sprawe w sądzie, i tu juz nie wyjebongo. W miedzy czasie bylem na tyle niemily, ze oni sie po prostu zaczeli mnie bac.

12 miesiecy po mojej wprowadzce, poszli na ugode, powiedzieli, ze sprzedaja mieszkanie i zeby wycofac sprawe - i tak tez rzeczywiscie bylo, w doslownie miesiac sprzedali mieszkanie a ja wycofalem oskarzenie.

Przyszli nowu wlasciciele, no oczywiscie, ze nie z jednym, a z dwoma psami.

Te psy aczkolwiek byly duzo bardziej spokojne, gdyz, tamten ujadal non stop, te często, ale nie tak hardkorowo.

Wlasciciele to gowniaki po 25 lat, wiec wyjasnilem im, dlaczego to mieszkanie zostalo sprzedane i, ze nie chcialbym, aby sytuacja sie powtorzyla, ale dla swojego zdrowia psychicznego, bede zbierac materialy dowodowe szczekajacych psow.

Tak sie przestraszyli, ze sprzedali mieszkanie po 3 miesiacach :)

Aktualnie jest 3 wlasciciel mieszkania, nie maja psa i spokoj od dwoch lat jak makiem zasial.

Nie bac sie tylko atakowac te k------o i normalnie do sądu.

#takaprawda #psiarze #psy #polska

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: u mnie na osiedlu jedni mieli dużego psa w domku jednoorodzinnym który tak głośno ujadał że echo odbijało sie pomiędzy osiedlami przedzielonym laskiem. Pare razy widziałem pod ich domem straż miejską która nagrywała tego psa. Po pół roku pies znikł. Ciekawe czemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: gdzie wy mieszkacie że te psy wiecznie ujadają, wielu moich sąsiadów ma psy czy małe dzieci i nigdy ich nie słyszę u siebie z innego mieszkania ani szczekania ani wrzasków, czasem któryś tam z psów szczeknie czy któreś dziecko wrzaśnie na zewnątrz i tyle xd
  • Odpowiedz