Aktywne Wpisy

cypisek84 +192
W końcu po 2 letniej tułaczce w kołchozie udało mi się uzbierać na wymarzony pojazd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
źródło: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
PobierzAle mnie wkur wiają ci trenerzy personalni co przychodzą z klientami o 6-8 rano i gadają do nich cały czas na pełen regulator. Jak ide na trening z samego rana to chcę mieć ciszę, a nie tych lamusów co robią harmider. Niech przynajmniej mówią ciszej, ale nie kurva, będą mówić tak głośno jakby była 16 czy 17.
#silownia #trenerpersonalny #fitness
#silownia #trenerpersonalny #fitness

https://wykop.pl/wpis/81993549/moja-siostra-wlasnie-zmuszona-jest-sprzedac-dwulet
mirku i siostro mirka, sprawilem, ze ujadacze psow, dwukrotnie sprzedali mieszkanie.
Wprowadzilem sie do 3 piętrowego budynku, w ktorym wlasciciele mieli psa p----a na moim piętrze. Pies, kiedy wyszli do pracy ujadal bite 10h, nie poszedl nawet sie napic wody.
Po miesiacu tego hardkoru, grzecznie powiedzialem tylko raz, ze nie da sie zniesc tego psa i fajnie by bylo jakby cos z tym zrobili. Okazalo sie, ze oboje to prawnicy i oczywiscie na moja grzeczna prosbe mieli wyjebongo xd, bo wg nich nikomu to nie przeszkadza.
w 3 miesiacu dostali pismo od prawnika, ze mamy nagrania, kilkaset h nagran szczekajacego psa, dalej wyjebongo.
Po 6 miesiacach zalozylem im sprawe w sądzie, i tu juz nie wyjebongo. W miedzy czasie bylem na tyle niemily, ze oni sie po prostu zaczeli mnie bac.
12 miesiecy po mojej wprowadzce, poszli na ugode, powiedzieli, ze sprzedaja mieszkanie i zeby wycofac sprawe - i tak tez rzeczywiscie bylo, w doslownie miesiac sprzedali mieszkanie a ja wycofalem oskarzenie.
Przyszli nowu wlasciciele, no oczywiscie, ze nie z jednym, a z dwoma psami.
Te psy aczkolwiek byly duzo bardziej spokojne, gdyz, tamten ujadal non stop, te często, ale nie tak hardkorowo.
Wlasciciele to gowniaki po 25 lat, wiec wyjasnilem im, dlaczego to mieszkanie zostalo sprzedane i, ze nie chcialbym, aby sytuacja sie powtorzyla, ale dla swojego zdrowia psychicznego, bede zbierac materialy dowodowe szczekajacych psow.
Tak sie przestraszyli, ze sprzedali mieszkanie po 3 miesiacach :)
Aktualnie jest 3 wlasciciel mieszkania, nie maja psa i spokoj od dwoch lat jak makiem zasial.
Nie bac sie tylko atakowac te k------o i normalnie do sądu.
#takaprawda #psiarze #psy #polska
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: image
Pobierzźródło: temp_file6022755238052783378
PobierzStraszny jest przekrój wiekowy. Nigdy nie będzie dobrze.
@PurpleHaze: za ile te wycieraczki?