efektywny-badacz-44: Mam to samo. Wydaje mi się, że w moim przypadku mogło to zostać spowodowane nadmiarem białka w diecie. Gdy zaczynałem eksperymenty z keto i wysokobiałkową dietą, waliłem na raz po 100-200 g izolatu białkowego i rzeczywiście nasycenie było odczuwalne. Tyle, że po jakimś czasie zaczęło spadać. Jakiś czas temu doszło do tego, że byłem w stanie o--------ć 4000 -5000 kcal na dobę i dalej nie czuć się najedzony. Waga oczywiście też
@mirko_anonim: Jezeli chodzi o bialko z prochu czy z nabialu to jeszcze moge sie zgodzic ale sproboj zjesc na raz 800-1000g miecha na raz i nie czuc sie najedzonym przez grube pare godzin( ͡°͜ʖ͡°). Białko białkowi nierowne ale to mieso najbardziej syci.
Nie rozumiem na jakiej podstawie mówi sie ze bialko syci. Ja po białku nie czuje sie syty, zaś po weglach jak najbardziej.
#silownia #dieta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
Gdy zaczynałem eksperymenty z keto i wysokobiałkową dietą, waliłem na raz po 100-200 g izolatu białkowego i rzeczywiście nasycenie było odczuwalne. Tyle, że po jakimś czasie zaczęło spadać. Jakiś czas temu doszło do tego, że byłem w stanie o--------ć 4000 -5000 kcal na dobę i dalej nie czuć się najedzony. Waga oczywiście też
@mirko_anonim: zazdro.