Wpis z mikrobloga

Zatrudnię programistę Java/Spring/SQL/React/Azure, minimum 10 lat doświadczenia. Stawka do dogadania. Aby odsiać słabeuszy na zadanie rekrutacyjne dostaniesz do napisania kompletną aplikację usprawniającą pracę w pewnej branży (szczegóły priv). Wynikiem ma być działająca, otestowana aplikacja w chmurze z dokumentacją. Intelectual property przeniesione na mnie. Odezwnę się w ciągu 2-3 tygodni czy potrzebne są jakieś modyfikacje. Jeśli się sprawdzisz być może zaoferują odpłatną współpracę.

#programista15k #pracait
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kukold: taaa, zapewne potrzebujesz tylko tej aplikacji, która ma być napisana w ramach rekrutacji xD

Aż mi się przypomniało, kiedyś rekrutowałem do jednego korpo na stanowisko analityka/controllingu. Przeszedłem do drugiego etapu, gdzie był test i po podpisaniu papierków o poufności dostałem dostęp do ich bazy danych SQL IFS i miałem napisać zapytania dostosowane wg. wytycznych kierownik działu, która stała obok mnie. Ta kierowanik nie miała pojęcia co robię w SQL,
  • Odpowiedz
@kukold: Mam 25 lat doświadczenia, jednak brakuje mi wiedzy z Azure. Mam za to eksperckie certyfikaty w GCP i AWS. Czy to znaczy, że moja kandydatura od razu trafia do kosza?
  • Odpowiedz