Wpis z mikrobloga

Reddit to tragedia tam jak podejmujesz rozmowę to zniewieściali użytkownicy stoją murem za feminizmem nie da się tego czytać.

@Rodriquez: tam na wielu subach, jak podejmujesz rozmowę, to dostajesz bana od mode suba i elo - porozmawiane. To jest portal dobry tylko do wzajemnego lizania się po fjutach, tzn. nie do dyskusji ale siedzenia w grupie takich co myślą tak samo jak ty i zgadzania się zawsze we wszystkim na
  • Odpowiedz
@asdeusz-konopielka: przez jakiś czas wchodziłem w pierwszej kolejności na hejto, potem ewentualnie na wykop, ale tam interfejs słaby, a jeszcze ostatnio połowa postów to jakiś hermetyczny żart z jednego użytkownika/moderatora, więc w ogóle przestałem zaglądać. Wykop to taki jednooki wśród ślepców xD
  • Odpowiedz
@Drogomir: Robię podobnie. Z zarzutem o interfejsie się nie zgadzam poza „społecznościami”, które trzeba oznaczać, a są ni tagiem, ni subredditem. Według mnie Hejto ma wyższy przeciętny poziom, nie ma tylu trolli politycznych i ogólnie jest jakoś milej. Niestety na wielu tagach prawie nic się nie dzieje, a społeczność wykształciła te dziwne plemienne zachowania i są z tego powodu bardzo dumni.
Na Wykop wchodziłem, bo do niedawna było może toksycznie,
  • Odpowiedz
Macie coś takiego że mimo iż wykop zdechł to dalej tu siedzicie bo reddit to taki mehhh a X to już w ogóle wylęgarnia oszołomów?

@asdeusz-konopielka: Śmieszne obrazki osadzone w naszym kontekście to jednak wikop.
Na reddicie łatwiej o rzeczową dyskusję, szczególnie na tematy "techniczne".
  • Odpowiedz