Aktywne Wpisy

tesknilam_ +605
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +620
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Pracuje jako inżynier elektryk w firmie wykonawczej w Poznaniu. Stawiamy stacje transformatorowe, montujemy kompensatory mocy biernej, prefabrykujemy rozdzielnice nn do 4000A. Do deweloperki się nie pchamy. Mam z 10 lat doświadczenia ogólnie, jestem po studiach, mam uprawnienia budowlane wykonawcze, co prawda tutaj bez doświadczenia...
Zastanawiam się czy moje wynagrodzenie nie jest przypadkiem sporo zaniżone i czy nie szukać nowej roboty, bo tu ostatnio z powodu małej ilości zleceń na podwyżkę liczyć nie można...
Są tu jacyś inżynierowie elektrycy i chcą podyskutować na temat wynagrodzenia?
#pracbaza #elekryk #inzynier
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
Aktualnie mam 6,3k netto
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Też chętnie poczytam co się w branży dzieje 😄