Wpis z mikrobloga

Wyobrażacie sobie cywilizowany kraj zachodni, taką Danię czy Belgię, którego premier mówi, że "Trzeba słuchać ludu, obiecać im, czego oczekują, a potem wygaszać ich oczekiwania. Mają zap…ać za miskę ryżu" i nie idzie po ujawieniu tego do dymisji? Przecież w takiej Danii to byłby koniec jego politycznej kariery.

#4konserwy #neuropa #polityka #bekazpisu
M4rcinS - Wyobrażacie sobie cywilizowany kraj zachodni, taką Danię czy Belgię, któreg...

źródło: z28087270AMP,Mateusz-Morawiecki-i-Antoni-Macierewicz

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stannis: https://wykop.pl/wpis/81898889/ii-tura-wyborow-prezydenckich-duzo-mi-podpowiedzia#283950265
Gościu ty wybór ziemniaków na obiad uzalezniasz od tego kto wybory wygrał xDD
@stannis 0
@AdamF_OG no i git, bardzo fajna inicjatywa, szanuję. Ja po ostatnich wyborach tez postanowilem "dyskryminowac" wyborcow kandydata na ktorego nie glosowalem - od 1.06 sprawdzam czy warzywa, owoce w sklepie sa polskie i kupuje tylko te importowane z zagranicy :) pozdrowienia dla alfosna (
  • Odpowiedz
@stannis: tak, boli mnie brzuch ze śmiechu nad twoim mózgiem :D powinieneś jeszcze nie chodzić chodnikami, bo wybudowała je POLSKA firma, a prezydentem jest Nawrocki xD i koniecznie zrezygnuj z wody w kranie, bo to POLSKA woda xD
  • Odpowiedz
@elukubracja_depresji alescie sie pisboty szmateckiego odpalily, najwyrazniej macie pozar w burdelu, bo ta nowa "afera" tasmowa to nie jest nawet jedna setna tego dziadostwa co pis odwala.

@stannis: @przemytni-azbestu

Pomijając temat pożaru w burdelu to pisokonfederaci nie dostrzegają, że nielegalne szpiegowanie pegasusem to absolutna zbrodnia na demokracji i że pisowcy jakby tylko mieli interes to by ich szpiegowali, a potem opublikowaliby filmiki jak walą sobie konia do bosaczka
  • Odpowiedz
@M4rcinS: i wkur.. mnie to, że to nie jest wałkowane w telewizji jak za czasów PiS. Czemu platforma nie potrafi robić sobie PRu? Ja wiem, że chcemy innych standardów w TVP, ale uważam, że w kraju mamy wojnę polityczną, która przeszła na Naród. A PO w sumie nic nie robi, za to PiS wykorzysta wszystkie najpodlejsze metody, bo widzą że to działa i im wolno.
  • Odpowiedz