@theprodigy133: Wymienię najbardziej popularnego polskiego ludologa - Rojo A teraz niech kiszak wymieni najbardziej znaną osobę z polski która pobiła osobę bezdomną w kryzysie alkoholowym
@theprodigy133: Co za syf XD. W drugiej minucie opowiada o tym jak nikomu z nich nie zależy na tytule ludologii po czym przez dwie minut tłumaczy o tym że on przez dwa lata używa hasztagu ludologa, że on i każdy inny może być ludologiem, i jaki on jest w tym zajebisty. A te przykłady pod swoją teze to dopiero majstersztyk manipulacji. Wiadomo przecież że sędzia sądzi na podstawie prawa więc
@theprodigy133: Wyobraźcie sobie że podmiot X spędza kilka lat by zdobyć jakiś tytuł naukowy. Haruje, tyra za dwóch, stresuje się. W końcu go zdobywa tylko po to by zobaczyć jakiegoś gościa co sam nie ma tego tytułu ale p------i o jego zajebistości w każdym wątku. Nagle ten gościu mówi że c---a obchodzi go ten tytuł, odwraca się na pięcie i zaczyna mówić to samo co 5 minut wcześniej.
@theprodigy133: Mój ulubiony fragment to ten w którym mówi że każdy kto analizuje gry może być ludologiem. Wychodzi wtedy że każdy recenzent, każdy portal dotyczący gier, każdy youtuber analizujący gry staje się ludologiem. Nieważne jakim gównem w to jesteś, już dzisiaj możesz zostać szanowanym ludologiem z tytułu XD
Wiadomo że policjant broni porządku więc jak złapałem złodzieja jabłek to staje się policjantem. W c--j logiczne
@JAscek: Zgasiłem świeczkę na swoim torcie urodzinowym, więc jestem strażakiem. Spłukałem wodę w kiblu, więc jestem hydraulikiem. Leciałem raz samolotem, więc jestem pilotem.
@theprodigy133: Ja dobrze rozumiem że mega silnym kontrargumentem wertykalnym z problemem ludonarracyjnym jest to ze w gazetce cd action nie dodaja plyt cd?
Co za syf XD. W drugiej minucie opowiada o tym jak nikomu z nich nie zależy na tytule ludologii po czym przez dwie minut tłumaczy o tym że on przez dwa lata używa hasztagu ludologa, że on i każdy inny może być ludologiem, i jaki on jest w tym zajebisty. A te przykłady pod swoją teze to dopiero majstersztyk manipulacji. Wiadomo przecież że sędzia sądzi na podstawie prawa więc jak kogoś osądzam
https://www.youtube.com/watch?v=GDSh9Qvs0Gs
#kiszak
A teraz niech kiszak wymieni najbardziej znaną osobę z polski która pobiła osobę bezdomną w kryzysie alkoholowym
W takim razie jestem ludologiem, zajmuję się grami sportowymi i symulatorami wyścigów. Nara i essa
@JAscek: Zgasiłem świeczkę na swoim torcie urodzinowym, więc jestem strażakiem.
Spłukałem wodę w kiblu, więc jestem hydraulikiem.
Leciałem raz samolotem, więc jestem pilotem.
@wojt519: Tak
@theprodigy133: Idąc takim myślenia Isamu lub NitroZyniak byli ludologami już więcej jak 10 lat temu grając te swoje mecze przyjaźni xD