Wpis z mikrobloga

Siema, pytanie do kalistenicznych świrów, jaka wysokość paraletek jest najbardziej optymalna, by nie było za nisko pod przejście z L-sit do stania na rękach,? 14cm będzie okej, czy może iść w te 24cm? Cenowo raczej bez większego znaczenia, bardziej zależy mi na jakości by się przysłużyły, ktoś korzystał może z tej firmy sensei? https://senseipro.pl/paraletki-sensei-calistenics-tower-50-cm/?cd=22580008934&ad=&kd=&gad_source=1&gad_campaignid=22580013308&gbraid=0AAAAACfyZe0TI0KR-YyIjwLJDkirZxB3L&gclid=Cj0KCQjwmK_CBhCEARIsAMKwcD5wgvXz8T7H_ZKrtezvC2qjL22yfleO7dWn7nlmIQhTR8g3aAqz9cAaAj8CEALw_wcB Nie wiem czy tutaj przepłacam, czy cena do jakości jest spoko
#mikrokoksy #kalistenika
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bartt345: kwestia mobilności, ciężko jednoznacznie odpowiedzieć ⁠[⁠ ⁠⁠ ⁠⁠ ⁠⁠ ⁠]⁠
Nie wiem czemu, ale te z linka sprawiają wrażenie przerostu formą nad treści, trochę taką tandetą za duże pieniądze podjeżdżają
  • Odpowiedz
  • 0
@Jazon: No z mobilnością u mnie kiepsko na ten moment, bo o ile L-sit trzymam długo to na ziemi nie ma szans zrobić, a masz może jakieś do polecenia?
  • Odpowiedz
  • 0
@MM16: elegancko, to może właśnie pójdę w coś takiego, zwłaszcza że tańsze, a jak z wysokością tych dłuższych? Idzie z L-sit przejście zrobić na spokojnie, czy jednak trzeba trochę popracować nad mobilnością dla kogoś takiego jak ja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz