Wpis z mikrobloga

#blackpill #przegrywpo30tce #przegrywpo40tce #redpill #p0lka #mgtow
Bardzo mnie smieszy jak widze komentarze, ze teraz to kobiety takie mądre a po 30tce to zobaczą.
Sam jestem po 30tce. Jak u mnie w pracy 2 kobiety sie rozwodzily to sąd nie wydal jeszcze orzeczenia o rozwodzie a juz miały datę nowego slubu. Jedna miala 33 lata, a druga 37 :)
Ogolnie "singielkami", w sensie bez zwiazku, to chyba cale 3 miesiace byly.
A co do wygladu to ta 33 latka wygladala OK, 5/10, a ta 37 latka to bym musial sie zmusic zeby z kims takim byc wiec tak 2/10, a uwierzcie mi moja poprzeczka nie jest wysoko bo sam jestem 2.5/10. Ta starsza to z nowym narzeczonym zaszla w ciaze od razu po slubie :)

Jak czytam to copowanie ze po 30tce to kobiety zobaczą - to troche sie smieję, trochę mi głupio ze ktos takie bzdury wypisuje bo osmiesza caly tag i całą dyskusję, a troche mi żal autora bo w przyszlosci sie dosc niemile zaskoczy.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DolaczylDzisiaj Dużo kobiet, które nie są wysoko ponad przeciętną i nie dbają o siebie, około 33-34 r.ż. zaczyna wyglądać fatalnie. Na tyle fatalnie, że tracą większość przewagi i nie mogą już sięgać ani jedno-dwa oczka w górę, ani nawet często po swój looksmatch.

I wtedy wjeżdża pośpiech, desperacja lub rezygnacja. Może znajdą sobie jakiegoś *samca beta w oczekiwaniu*, którego w razie czego rozjadą w sądzie po urodzeniu dziecka albo zaczną zdradzać, ale
  • Odpowiedz
@silnikAtrakcyjny: moja matka ma 63 i wygląda super, mentalnie też bo pracuje głównie z ludźmi młodymi. Ogarnia apki I inne cuda. Natomiast ojciec 67 lat - już daaawno tak zdziadzial mentalnie, że aż smutno
  • Odpowiedz
@DolaczylDzisiaj: no nie wiem, nie wiem, mnie to brzmi jakbyś raczej potwierdzał tą tezę niż jej zaprzeczał. Obie od razu poszły w małżeństwo, jedna jak najszybciej się rozmnożyła żeby chłopa utrzymać. Idę o zakład że obie nie są zadowolone z takiego obrotu spraw ale bystre baby bo wyczuły że to jednak nie to samo co było jak miały 20 lat i rzuciły się na pierwszego lepszego frajera
  • Odpowiedz
pierwszego lepszego frajera

@buhubuhu: Mysle ze ci "frajerzy" jak bys ich tak w prost nazwal to obiliby ci morde, bo widzialem zdjecia.
Zwlaszcza ten starszy napakowany kark z silowni, dobra praca, wlasne mieszkanie.
Z kolei ten mlodszy byl wyzszy i mial z policja do czynienia odnosnie paru spraw :)
Mysle ze obaj nie baliby sie uderzyc kogos kto ich
  • Odpowiedz
@DolaczylDzisiaj

To troche tez sie kloci z tym co napisales ze to jakies beciaki.

Chodziło mi bardziej o powszechnie błędnie rozumianą "ścianę", gdzie z jednej strony redpillaki-przegrywy klaszczą, że po baby przyjeżdża śmieciarka, a z drugiej są tacy, którzy negują, że kobiety tracą opcje i popadają w desperację.

Co do jednostkowych przykładów, to różnie bywa — pozostaje obserwować, na ile trwałe będą te związki/rodziny.
  • Odpowiedz
@marcin-tirowiec: jak najbardziej ze tak. Ty patrzysz z incelskiego punktu przegrywa xD To, ze kobieta może znaleźć zapchajdziurę bez problemu to nic dziwnego. Ogromna ilość polskich mężczyzn to zwyczajni pantoflarze i spermiarze wiec chętny sie zawsze znajdzie. Tu chodzi o sam fakt, ze kobieta po 30 o ile znajdzie zawsze frajera, którym będzie pogardzać, tak nie ma już szans na cokolwiek konkretnego u gości, u których chciałaby je mieć, a
  • Odpowiedz
Mysle ze ci "frajerzy" jak bys ich tak w prost nazwal to obiliby ci morde, bo widzialem zdjecia.

Zwlaszcza ten starszy napakowany kark z silowni, dobra praca, wlasne mieszkanie.

Z kolei ten mlodszy byl wyzszy i mial z policja do czynienia odnosnie paru spraw :)

Mysle ze obaj nie baliby sie uderzyc kogos kto ich nazwie "frajerem".

Nie byli to informatycy w okularach jak wykopki sobie wyobrażają
  • Odpowiedz