Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie wiem, co się wydarzyło przez ten czas

@Puszkyns: propaganda się wydarzyła

ledwo rząd objął władzę, a już miałeś w internetach kampanie "apolitycznych" budowniczych CPK i Zielony Ład negocjowany przez PiS(no ale to wina KO)
potem jak temat został przegrzany to wskoczył temat dopłat do mieszkań(przypominam, że ten rząd nie wprowadził żadnych dopłat ale to ich się oskarża o sytuację na rynku mieszkaniowym, a pis który opłaty wprowadził i rządził
  • Odpowiedz
@Puszkyns: dosłownie nie kojarzę ani jednego wykopka, który byłby za pisem, a nie byłby trolem jadącym z przekazami dnia. Sporo za to po prostu antytuskowców, ale tu też jest masa botów (choć po wyborach jakoś tak dużo mniej :) ).
  • Odpowiedz
@zapomnialemhaslo: to prawda, ale doszło też lenistwo rządzących. Narracja o blokowaniu wszystkiego przez dudę upada jak się spojrzy na statystyki. Kilka ustaw zawetowanych/skierowanych do TK przyłębskiej, reszta podpisana. Trzeba było zawalić marionetkę ustawami, jakby blokował to byłyby dowody na poparcie tezy.
Do tego promocja lgbt i "równości" na siłę. Nie jestem prawicowcem, mam w dupie feminizm, lgbt itp ale widzę mocne odchylenie w drugą stronę - dyskryminację mężczyzn, osób heteroseksualnych,
  • Odpowiedz
Jeszcze wtedy trudno było znaleźć jakiekolwiek wpisy broniące pis

@Puszkyns: Co? Przecież po wyborach był wysyp bóldupienia konfopisiarzy, który pisali, że pis + konfa to najlepsze, co by mogło spotkać ten kraj XD
  • Odpowiedz
binarnych za swoje poglądy (pomimo mojego liberalizmu nie zaakceptuję teorii o wielu płciach)

@ScypioAfricanus: ale po co się tym przejmujesz, zwykła młodzieżowa subkultura jakich było wiele w przeszłości i będzie wiele w przyszłości

niech sobie będą niebinarni
  • Odpowiedz
A może to wizja udziału konfy w rządzie w 2027 roku przysłania niektórym racjonalne myślenie?

@Puszkyns: Zdecydowanie. Na wykopie nie pisowców jako takich aż tak dużo nie ma. To konfederołebki zostały sprowokowane żeby odkryć to o co im chodzi w p---------u o "popisie" i "duopolu".
  • Odpowiedz
@zapomnialemhaslo

potem jak temat został przegrzany to wskoczył temat dopłat do mieszkań(przypominam, że ten rząd nie wprowadził żadnych dopłat ale to ich się oskarża o sytuację na rynku mieszkaniowym, a pis który opłaty wprowadził i rządził prawie przez dekadę przedstawia się jako tą lepszą opcję)

Jak o tym pisałem i np. taki mickpl grzał temat, że koalicja winna dopłatom i mu to wytykałem, to inni pisali, że mam nierówno pod sufitem,
  • Odpowiedz
@Puszkyns: Czy jest możliwe, że "d--a cicho matecki!" nie jest tym, czego oczekują wyborcy kiedy wyrażają swoje zdanie?

Kilka ustaw zawetowanych/skierowanych do TK przyłębskiej, reszta podpisana

@ScypioAfricanus: Tylko poprawiam że kadencja Julii Przyłębskiej w TK wygasła w 2024 roku. Od tego czasu prezesem TK jest Wilson Fisk aka Kingpin, chociaż spodziewamy się że w tym sezonie Daredevil go pokona.
harcerz - @Puszkyns: Czy jest możliwe, że "d--a cicho matecki!" nie jest tym, czego o...

źródło: powolanie_Prezesa_TK_Bogdana_Swieczkowskiego

Pobierz
  • Odpowiedz