Aktywne Wpisy

Soothsayer +17
biorę po 10 złoty od każdego i słycham państwa dlaczego wyprowadzenie się na wieś to zły pomysł i co mnie może tam w------ć a ja wysłucham i sobie przemyślę

Panitsch +125
Jako że odbieram teraz zaległy urlop,a pogoda nie dopisuje żeby gdzieś wyskoczyć to postanowiłem w końcu zrealizować coś co od dawna planowałem czyli wygospodarowanie dodatkowej przestrzeni w mieszkaniu. Koszt materiałów to niecałe 800 zł nie licząc mojej robocizny, ale uwinąłem się w jedno popołudnie więc nawet wliczając dniówkę to koszt poniżej 1500 zł. Dzięki temu udało się uzyskać prawie 3m2 na przechowywanie - na pewno przyda się szczególnie, że nadchodzi sezon deszczowy
źródło: obraz_2025-09-24_155525502
Pobierz

@Puszkyns: propaganda się wydarzyła
ledwo rząd objął władzę, a już miałeś w internetach kampanie "apolitycznych" budowniczych CPK i Zielony Ład negocjowany przez PiS(no ale to wina KO)
potem jak temat został przegrzany to wskoczył temat dopłat do mieszkań(przypominam, że ten rząd nie wprowadził żadnych dopłat ale to ich się oskarża o sytuację na rynku mieszkaniowym, a pis który opłaty wprowadził i rządził
Do tego promocja lgbt i "równości" na siłę. Nie jestem prawicowcem, mam w dupie feminizm, lgbt itp ale widzę mocne odchylenie w drugą stronę - dyskryminację mężczyzn, osób heteroseksualnych,
@Puszkyns: Co? Przecież po wyborach był wysyp bóldupienia konfopisiarzy, który pisali, że pis + konfa to najlepsze, co by mogło spotkać ten kraj XD
@ScypioAfricanus: ale po co się tym przejmujesz, zwykła młodzieżowa subkultura jakich było wiele w przeszłości i będzie wiele w przyszłości
niech sobie będą niebinarni
@Puszkyns: Zdecydowanie. Na wykopie nie pisowców jako takich aż tak dużo nie ma. To konfederołebki zostały sprowokowane żeby odkryć to o co im chodzi w p---------u o "popisie" i "duopolu".
Jak o tym pisałem i np. taki mickpl grzał temat, że koalicja winna dopłatom i mu to wytykałem, to inni pisali, że mam nierówno pod sufitem,
@ScypioAfricanus: Tylko poprawiam że kadencja Julii Przyłębskiej w TK wygasła w 2024 roku. Od tego czasu prezesem TK jest Wilson Fisk aka Kingpin, chociaż spodziewamy się że w tym sezonie Daredevil go pokona.
źródło: powolanie_Prezesa_TK_Bogdana_Swieczkowskiego
Pobierz