Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 137
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Serio troche smutno mi sie robi jak czytam te wychwalanie jego osoby pod niebiosa. Messim czy Ronaldo nigdy nie byl i nie bedzie. Jego skutecznosc zalezy od druzyny.

@Aryk111: no nie będzie, bo to zupełnie inny profil zawodnika. No i tak, jest uzależniony od drużyny, ale też drużynie sporo daje. I najlepsi trenerzy na świecie chcieli go mieć w swoich zespołach, więc narzekanie, że nie przedrybluje całego boiska nie ma sensu.
  • Odpowiedz
@nn1upl: Jesteś gwiazdkorkiem, woda sodowa uderzyła ci do głowy, do reprezentacji, przyjeżdżałeś sobie odpoczywać i robić wakacje, w końcu wylatujesz z reprezentacji, bo nie rokujesz, masz pretensje do trenera i na siłę robisz z siebie ofiarę, dodatkowo podczas gry dla reprezentacji, twojej występy nie dawały żadnych wyników, jak reszty zespołu.
  • Odpowiedz
W naszej reprzeentacji brakuje gosci, ktorzy pozwola mu na strzelenie gola

@Aryk111: Nie wiem czy gości, czy w ogóle taktyki. Gramy od dekad to samo: trzy zdrowaśki i laga do przodu. "Dobra Bobek, te bajerny i barcelony to zostaw sobie na później, my tu gramy po naszemu, jest piłka to kopiesz i jakoś to będzie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nn1upl Ale głupoty, o ile jestem za Lewandowskim to starzy Lewego to nie były jakieś szaraki, a geny dały o sobie znać. Oboje skończyli studia w czasach gdy niewiele osób je mało, a dodatkowo każdy z nich ma jakieś osiągnięcia sportowe. Ojciec grał w 3 lidze i był judoką, a matka grała w siatkówkę i uprawiała lekkoatletykę. No plis, nie róbcie z niego chłopaka z jakiś nizin społecznych gdzie rodzice byli
  • Odpowiedz
@Aryk111 ale Zieliński ma za sobą wiele udanych sezonów w Napoli, gdzie grał bardzo dużo. Dlaczego w kadrze nie był w stanie wznieść się na swój klubowy poziom? Dlaczego Kiwior, który w Arsenalu daje sobie nieźle radę i gra bez kompleksów w fazie pucharowej LM, w kadrze jest zagubionym we mgle dzieckiem? Dlaczego Bednarek, który lata spędził w PL, zasłużenie dorobił się ksywy "Betoniarek"? Przykłady można wymieniać: praktycznie wszyscy w tej
  • Odpowiedz
@nn1upl: dodaje sobie Twojego posta do ulubionych i bede od czasu do czasu do niego wracal. czytalem biografie Lewandowskiego, wszystko to co piszesz jest prawda, nie wiem czy istnieje jakis sportowiec, ktorego szanuje bardziej niz Lewego. on po prostu przerosl wszystko i wszystkich w tej kadrze, lepiej dla niego, ze nie jest juz czescia tego cyrku.
  • Odpowiedz
@Aryk111 ale selekcjoner powinien budować sobie zawodników i tworzyć system gry, który najlepiej wykorzysta ich potencjał. A nasi selekcjonerzy-wuefiści się do tego nie nadają. Każdy z nich powiela ten sam schemat, który klepie od lat i gitara, pora na cs-a. Nic w tym dziwnego, biorąc pod uwagę, że do kadry trafiają trenerzy jakimś tajemniczym towarzyskim kluczem. Smuda, Fornalik, Nawałka (chociaż poradził sobie najlepiej z tego zaciągu), CM711, Buzzer, Prodiż... Żaden z
  • Odpowiedz
@camelinthejungle: Az tak sie nie zaglebialem, ale kurde, Papszunowi zajebiscie szlo z Rakowem. Byl skuteczny. Teraz wlasnie obczajam wujka google i rzeczywiscie jest artykul, ze papszun najmniej lubianym trenerem. O ja cie pierdykam, ale czemu? XD
Z zagranicznymi trenerami juz mielismy do czynienia i ten plan zawiodl-dwukrotnie.
Mamy teraz przyklad. Brazylia zatrudnila Ancelotiego. Nie zablysneli z Urugwajem ostatnio czy z kim tam grali. Czas pokaze. Ogolnie ponoc tamtejszy zwiazek pilki noznej to
  • Odpowiedz
@nn1upl: Przede wszystkim Robert stracił sporo szacunku dając się traktować we wiadomy sposób swojej żonie. Chyba każdy pamięta te ciabatowe wygibasy. Ludzie to widzieli i zaczęli grać na nim jak na afrykańskim bębnie. Jak dla mnie od tego była już równia pochyła.
  • Odpowiedz