Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 137
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mawmawy: Jaka niby zolc? Przeciez to ty z miejsca juz zniewazajaco piszesz do mnie 'robaczku' co to jest w ogole? XD Obiektywnie patrze na sytuacje, a nie jak zapatrzony slepo w bozka bo napisal pare ckliwych slow i jestem kupiony. Klotni, chodzilo o sam fakt, jak potraktowal kolege z szatni. A co do transferu z BvB do Bayernu to wcale nie bylo mowy o tym, ze sie pchal.
  • Odpowiedz
@Vunshi: Probierz to raczej ziomek Kuleszy i chyba tylko dlatego dostal posade trenera. Nim zostal ni mto trenowal mlodzikow, bodajze. Czy byl podejrzewany o korupcje to pierwsze slysze, ale jak masz jakis link czy cos to dawaj, poczytam. Swoja droga Lew ytez nie jest taki nieskazitelny, bo sam mial afere o mataczenie przy podatkach. Kucharski cos ci mowi? Czytajac wykop czarno na bialym widac jaki Lewy sobie wykreowal wspanialy wizerunek
  • Odpowiedz
@nn1upl: jakże pięknie napisane, serdecznie dziękuje bo aż się ciepło człowiekowi na sercu zrobiło jak to czytał.

Osobiście samo zatrudnienie brzęczka i michniewicza (711) i probierza to kompromitacja piłki nożnej narodowej i plucie kibicom, ale w tych strukturach pzpn zawsze były leśne dziady co betonują wszystko.

Dopóki kulesza nie odejdzie i trener + nie zmienią mentalu młodych zawodników którzy dostają od ręki 15-30k za granie w piłkę w wieku 21
  • Odpowiedz
@Returned: No przeciez Lewego historia to idealnie ckliwa opowiesc rodem z filmow czy bajek. Idealna dla naszego narodu by to kupic w ciemno i uznac, go za boskosc. Normalnie od zera do milionera, gdzie po drodze wielcy nienawistni ludzie podstawiali tobie klody pod nogi. W rzeczywistosci jedyan osoba, ktora podstawia tobie noge jestes sam XD Owszem nie odejmuje mu tego, ze ciezka praca wypracowal co ma. Rowniez te cala sytuacje.
  • Odpowiedz
@Aryk111: to prawda, a jednocześnie jest to bardzo wygodne - drużynie nie idzie, to mnie też nie ma i nie można mieć do mnie pretensji. prawdą jest że przez długi czas grał piach w reprze i znikał w ważnych momentach, ale co bardziej irytujące - nigdy wprost nie uderzył się w pierś i nie powiedział "sorry, zawaliliśmy, ja grałem piach, kumple grali piach, przepraszamy", wiecznie tylko te PRowe formułki. Widać,
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: Ale czlowieku kogo niby maja innego zatrudnic? Zatrudnili Souse? Zatrudnili tego Santosa? Co z tego wyszlo? Przeciez Lysy Bajerant sam s--------l z tonacego statku. To juz byla kompromitacja. Probierz to ziomek Kuleszy wiec dziwi cie ze dostal ciepla posadke? Jesli to prawda i Kulesza z Lewym sie nie lubia to Prodiz ma wsparcie Kuleszy i nasze dobro narodowe jest na przegranej pozycji. Niech jeszcze jutro wygraja to w ogole
  • Odpowiedz
@nn1upl: +1. Nigdy nie byłem fanem Lewandowskiego – ani nie przekonuje mnie jego styl gry, ani osobowość, ale jeśli ktoś twierdzi, że to nie jest absolutny top topów, to jest idiotą.

Polscy trenerzy – nie wyłączając wcale Nawałki – totalnie zmarnowali jego potencjał w kadrze. Powinniśmy mieć i prezesa PZPN, i selekcjonera spoza polskiego piekiełka.

A co do Lewandowsiego-kapitana. No tak, to introwertyk, który nie jest najlepszym liderem. Ale czy
  • Odpowiedz
@nn1upl: pewnie trochę podkolorowałeś z tym

bo jednak granie dla kraju zawsze było Twoim marzeniem, słuchanie hymnu przed meczem wyzwala w Tobie prawdziwe emocje

Obstawiam, że gość podchodzi do piłki profesjonalnie - jest "robota" do zrobienia, która jest wręcz mentalnym obowiązkiem, więc sympatie i antypatie idą na bok, a pan piłkarz robi ile może.

Tak czy siak, tysiąc razy bardziej wierzę w interpretację gościa, który w profesjonalnej piłce osiągnął wszystko
  • Odpowiedz
@camelinthejungle: Aktualnie jest praktycznie najlepszym napadziorem na swiecie. Jego skutecznosc jest wysoka, ale co z tego, skoro nie ma mu kto dograc idealnej pilki w repentacji?
Serio troche smutno mi sie robi jak czytam te wychwalanie jego osoby pod niebiosa. Messim czy Ronaldo nigdy nie byl i nie bedzie. Jego skutecznosc zalezy od druzyny.
Jego byli koledzy z poprzednich klubow sie wypowiadali, ze mu tylko zalezalo na strzelaniu bramek. Taki
  • Odpowiedz
@Aryk111: Probierzowi też bym nie ufał, to mogło być zdanie "opaska nic dla mnie nie znaczy, najważniejsza jest reprezentacja" i to by zmieniało całkiem wydźwięk, tak jak mówię - bez taśmy możemy sobie gdybać.
  • Odpowiedz
@nn1upl: cieszę się że Lewandowski zrezygnował, pokazał że ma w sobie jakąś moralność i honor, dla tego narodu debili i kolesiostwa u góry nie ma po co grać, obrzydzenie bierze
  • Odpowiedz
@hefajsztosinger: No ja akurat to ani w jedna ani druga strone nie daje wiary. Pewnie jak zawsze, prawda lezy gdzies po srodku.
Ani jedni ani drudzy nie sa swieci, ale do jasnej cholery jak czytam takie ckliwe posty jaki to jeden z nich nie jest wspanialy to mnie c**j jasny strzela.
Dochodze do wniosku, ze co niektorzy to uslyszeli w TV czy radio o calej sytuacji. Plka nozna to nie
  • Odpowiedz