Aktywne Wpisy
kwmd +129

lubie-sernik +100
Taką kolację zamówiłem za 10 zł z dostawą. Nie wiem co to jest ale dużo mięsa.
Omg jakie to ostre....
#sernikpodrozuje
Omg jakie to ostre....
#sernikpodrozuje
źródło: 1000056598
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@nn1upl: kiedyś tak napisałem, to mnie zaminusowali xd
Osobiście samo zatrudnienie brzęczka i michniewicza (711) i probierza to kompromitacja piłki nożnej narodowej i plucie kibicom, ale w tych strukturach pzpn zawsze były leśne dziady co betonują wszystko.
Dopóki kulesza nie odejdzie i trener + nie zmienią mentalu młodych zawodników którzy dostają od ręki 15-30k za granie w piłkę w wieku 21
Co to za łzawa historyjka xD
Polscy trenerzy – nie wyłączając wcale Nawałki – totalnie zmarnowali jego potencjał w kadrze. Powinniśmy mieć i prezesa PZPN, i selekcjonera spoza polskiego piekiełka.
A co do Lewandowsiego-kapitana. No tak, to introwertyk, który nie jest najlepszym liderem. Ale czy
Obstawiam, że gość podchodzi do piłki profesjonalnie - jest "robota" do zrobienia, która jest wręcz mentalnym obowiązkiem, więc sympatie i antypatie idą na bok, a pan piłkarz robi ile może.
Tak czy siak, tysiąc razy bardziej wierzę w interpretację gościa, który w profesjonalnej piłce osiągnął wszystko
Serio troche smutno mi sie robi jak czytam te wychwalanie jego osoby pod niebiosa. Messim czy Ronaldo nigdy nie byl i nie bedzie. Jego skutecznosc zalezy od druzyny.
Jego byli koledzy z poprzednich klubow sie wypowiadali, ze mu tylko zalezalo na strzelaniu bramek. Taki
Ani jedni ani drudzy nie sa swieci, ale do jasnej cholery jak czytam takie ckliwe posty jaki to jeden z nich nie jest wspanialy to mnie c**j jasny strzela.
Dochodze do wniosku, ze co niektorzy to uslyszeli w TV czy radio o calej sytuacji. Plka nozna to nie