Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 137
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@r333m4k444 Zdecydowanie więcej osób niż odbijanie piłeczki paluszkami stojąc cały mecz na metrze kwadratowym lub oglądanie uderzanie piłeczki paletkami gdzie emocje są takie, że idzie zasnąć xD
  • Odpowiedz
Bycie w czymś dobrym będąc Polakiem to przekleństwo, jeśli jesteś profesjonalistą w swoim fachu, masz hajs, poczucie wartości to niedobrze. Taki naród, taka władza, taki PZPN, tacy koledzy z kadry. Proste panie Lewandowski je.....ć ich, bo gwiazdor? , bo ego? ja też mam zawodowo ego w------e w kosmos. Mam się wstydzić, że jestem w czymś fachowcem? że ogarniam lepiej, że kosztowało mnie to mnóstwo wyrzeczeń? Słuchając Ziela wczoraj to mógłby Spartę poprowadzić
  • Odpowiedz
Jako szczyle biegają w koszulkach aktualnie najlepszego zawodnika w kadrze, ciężko trenują, lata wyrzeczeń i poświęceń, awansują ze szczebla na szczebel i ostatecznie dostając powołanie do kadry narodowej jadą na zgrupowanie żeby się nachlać… jakim trzeba być skończonym kretynem.
  • Odpowiedz
Fani kopaczy nadmuchanych baloników przeżywają dramy zawodników conajmniej bardziej, niż jak ktoś im podnosi podatki, odcinek 2137 ()
  • Odpowiedz
Bądź Lewandowskim. Ciężko trenujesz i zostajesz świetnym napastnikiem. Czasem chimerycznym czasem genialnym. Ale niestety jesteśmarnym liderem, krytykujesz często trenerów za niepowodzenia. Chcesz rządzić, ale sie do tego nie nadajesz. Na dodatek twoja żona robi z ciebie pośmiewisko jako mężczyzny.
No ale ci się należy. Nie możesz się pogodzić z rzeczami które ci nie wychodzą, a kiedy w końcu ktoś nie chce się godzić na to żebyś ciągnął innych w dół, to strzelasz
  • Odpowiedz
Honk honk. Jeśli w dodatku wygrają ten mecz z Finlandią bez królewicza Lewandowskiego, to Lewandowski na złość wszystkim złamie sobie nogę w uzupełnieniu do focha aby pokazać, że niby nie wyszedł na cipę strzelając swojego focha forever. To znaczy forever aż wywalą selekcjoner. Potem zechce łaskawie wrócić. No ale PZPN postawił już na nim krzyżyk, więc nie wróci, bo nikt go już nie będzie chciał w reprezentacji. Poza tym jeszcze rok czy
  • Odpowiedz
@nn1upl: Nie zapominaj jeszcze o tym, że Lewandowski nie raz kadrę ciągnął, starał się, próbował a i tak koniec końców ludzie zwalali winę za wszystkie porażki tylko i wyłącznie na niego. Co z tego, że czasem miał obok siebie 10 patałachów którym się nawet czasem nie chciało biegać. Lewandowski zły bo nie wywalczył zwycięstwa
  • Odpowiedz
@Aryk111:

Ciekawym zbiegiem okolicznosci tylk otemu drewniakowi ciagle cos nie pasuje.

NOO KU*WA CIEKAWE CZEMU XDDDDDD
ciekawym zbiegiem okolicznosci rowniez tylko ten 'drewniak' z obecnie grajacych w kadrze kiedykolwiek zdobywal najwazniejsze trofea w pilce, przez ponad 10 lat utrzymuje sie w absolutnym pilkarskim topie, ma doskonale pojecie i porownanie jak to powinno wygladac i jest bardziej ambitny niz cala reszta tej kadry razem wzieta, a ty ku*wa siedziesz i sie
ChadGPT - @Aryk111: 
 Ciekawym zbiegiem okolicznosci tylk otemu drewniakowi ciagle co...

źródło: zielu

Pobierz
  • Odpowiedz