Aktywne Wpisy

mirko_anonim +16
✨️ Czy brak wiedzy ogólnej w związku to norma? Ⓘ
Pytanie do #niebieskiepaski w #zwiazki
Od roku jestem w związku z dziewczyną. Oboje mamy okolo 27 lat, oboje zwykla korpo praca w duzym miescie w obszarze finanse/IT. Szczerze mówiąc to jest to mój pierwszy długi związek i wcześniejsze znajomości z dziewczynami nie dochodziły do takiego etapu więc nie jestem w stanie ocenić czy to normalne wśród #rozowepaski .
Pytanie do #niebieskiepaski w #zwiazki
Od roku jestem w związku z dziewczyną. Oboje mamy okolo 27 lat, oboje zwykla korpo praca w duzym miescie w obszarze finanse/IT. Szczerze mówiąc to jest to mój pierwszy długi związek i wcześniejsze znajomości z dziewczynami nie dochodziły do takiego etapu więc nie jestem w stanie ocenić czy to normalne wśród #rozowepaski .

Malenaa +4
Po tej kreatynie jabłkowej z kfd miałem często problemy żołądkowe. Macie do polecenia jakąś inną?
#mikrokoksy #mirkokoksy #kreatyna
#mikrokoksy #mirkokoksy #kreatyna
źródło: kfd-premium-creatine-250-g-kreatyna-monohydrat
Pobierz

Pokazał jaki ma stosunek do tego syfiastego systemu.
Imo, w tak dużym kraju na pewno mamy talenty, ale nawet lewy musiał się przedzierać przez ten szajs, bo nie widzieli u niego przyszłości.
Kolesiostwo, łapówkarstwo, polityka itp.
Sam zetknąłem się z problemami z systemem:
- tato "dosędziował" się 3-ciej ligi na linii, ale odszedł gdy widział, że bez "wejść" niewiele więcej ugra
- sam za dzieciaka próbowałem grać, ale w miejscowym zespole była taka patolka (gnębienie przez trochę starszych chłopaków), że szybko zrezygnowałem
Nie wiem, mam wrażenie, że oglądam inne dyscypliny, np. tenis i tam nie ma takiej patologii jak w polskiej piłce. Po prostu promujemy chamstwo, gnębienie, pijaństwo, "załatwianie" itp. Jak za komuny
#pilkanozna #reprezentacja #lewandowski
@szlizewsi: od związków sportowych po zarządy ogródków działkowych. Wszystkie organizacje. I potem jak się do tego szajsu nie dostosujesz to stajesz się problemem.
Co do piłki, paru znajomych próbowało grać. 2 było sędziami. Tutaj do umiejętności ważniejsze z kim chlejesz.
Pilkarzem jest wybitnym, ale nie spodziewajcie sie u niego walki o idealy, to koles ktory wystapi w kazdej reklamie i zatanczy kazdego tiktoka
- na zgrupowaniu kadry powinno być 5-ciu 18-20-latków a jest jeden.
- że można dużo poprawić w grze reprezentacji, ale nie ćwiczą tego i tego
- że chce się dzielić wiedzą, ale nikt go nawet nie pyta
Coś pewnie się jeszcze znajdzie, ale nie śledzę mocno niestety