Wpis z mikrobloga

Myślę, że lewy wpadł na pomysł, jak może się jeszcze przysłużyć polskiej piłce, mając 37-lat
Pokazał jaki ma stosunek do tego syfiastego systemu.

Imo, w tak dużym kraju na pewno mamy talenty, ale nawet lewy musiał się przedzierać przez ten szajs, bo nie widzieli u niego przyszłości.
Kolesiostwo, łapówkarstwo, polityka itp.

Sam zetknąłem się z problemami z systemem:
- tato "dosędziował" się 3-ciej ligi na linii, ale odszedł gdy widział, że bez "wejść" niewiele więcej ugra
- sam za dzieciaka próbowałem grać, ale w miejscowym zespole była taka patolka (gnębienie przez trochę starszych chłopaków), że szybko zrezygnowałem

Nie wiem, mam wrażenie, że oglądam inne dyscypliny, np. tenis i tam nie ma takiej patologii jak w polskiej piłce. Po prostu promujemy chamstwo, gnębienie, pijaństwo, "załatwianie" itp. Jak za komuny

#pilkanozna #reprezentacja #lewandowski
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

chamstwo, gnębienie, pijaństwo, "załatwianie" itp.

@szlizewsi: od związków sportowych po zarządy ogródków działkowych. Wszystkie organizacje. I potem jak się do tego szajsu nie dostosujesz to stajesz się problemem.
Co do piłki, paru znajomych próbowało grać. 2 było sędziami. Tutaj do umiejętności ważniejsze z kim chlejesz.
  • Odpowiedz
@szlizewsi lewy sie po prostu obrazil ze mu frotke zabrali
Pilkarzem jest wybitnym, ale nie spodziewajcie sie u niego walki o idealy, to koles ktory wystapi w kazdej reklamie i zatanczy kazdego tiktoka
  • Odpowiedz
  • 0
@crystalmethh: Kojarzę jego narzekania, że
- na zgrupowaniu kadry powinno być 5-ciu 18-20-latków a jest jeden.
- że można dużo poprawić w grze reprezentacji, ale nie ćwiczą tego i tego
- że chce się dzielić wiedzą, ale nikt go nawet nie pyta

Coś pewnie się jeszcze znajdzie, ale nie śledzę mocno niestety
  • Odpowiedz