Wpis z mikrobloga

• 1
@Skrzycki a nie było gravela jakiś czas temu na tagu z dużą ilością plusów? Oczywiście rower robił za drugi plan. Nie widzę już tego wpisu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Aquoss mam szosę endurance i leciutkiego fulla xc, gravela bym sobie kupił, ale nie mam miejsca. Nie ma o co walczyć, każdy decyduje ze względu na swoje preferencje 🏳️‍🌈
  • Odpowiedz
@Aquoss: MTB 4 Life Bro ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Jaki czysty ten Twój canyon(ʘʘ) Mój to był chyba brudniejszy po wyjęciu z pudła xD Nosisz go na rękach do tego lasu( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Bro po co ci ten amortyzator i wygodna szeroka kierownica do jazdy po lesie. Lepiej tam jeździć kolażówką z grubymi oponami, rower bedzie kilo lżejszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Hellicon

Bywa, że się nad tym zastanawiam bo sporo osób jednak mijam na trasach gdzie amorek byłby wskazany. Widocznie co kto lubi, a generalnie jeśli nie MTB to crossy mają skok 80-100mm oraz zazwyczaj przerzutkę z przodu, dla
  • Odpowiedz
  • 2
@panmimoskok a dziękuję, jak dbasz tak masz ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzień wcześniej było mycie z lekkim detailingiem (wraz z łańcuchem i kasetą). Miałem wypad do TPK po deszczu i nazbierało się trochę błota. :D

A zdjęcie zrobione po trasie głównie ścieżkami asfaltowymi, z lekkim szutrem.
  • Odpowiedz
  • 0
@3wolny do tego dwa bidony, herezja.
Canyon reklamuje ten model jako wszechstronny hardtail gdzie można założyć dedykowaną stopkę, więc chyba ktoś im nie powiedział, że jest zakaz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Aquoss: no czasem tak trasa poprowadzi. Ja kiedyś kolarką przez las się wybrałem, i co, rower będę prowadził? Nie, pojechałem przez błoto, i tyle. A jakoś w kwietniu wybrałem się na groblę na zbiornik goczałkowicki. I dziki rozryły ją tak, że nerwicy można było dostać jadąc po niej. Skąd mogłem wiedzieć, że w połowie grobli będą hopki, i dziury.

Czasami jak mnie garmin prowadził (ustawiając trasę pod kolarkę), to miałem
G06DbT - @Aquoss: no czasem tak trasa poprowadzi. Ja kiedyś kolarką przez las się wyb...

źródło: IMG_20220804_190042030_HDR~2

Pobierz
  • Odpowiedz