Wpis z mikrobloga

@Aquoss trochę z przypadku padło na canyona ale finalnie jestem bardzo zadowolony. Osprzęt w tej cenie ok, rama pancerna i po paru glebach wygląda nadal jak nowa… ale im dalej w las tym większe hopy i już się czaję na coś nowego :D
  • Odpowiedz
@Aquoss: Rower to rower, ja jeżdżę na starym MTB w 100% po asfalcie. Właśnie dlatego, że nikt tego nie sprawdza, a tak na prawdę to dlatego, że rower jest rower, fajnie się jedzie a innego nie mam.
  • Odpowiedz
@Aquoss po ostatnim wypadzie do bike parku kolana już odmawiały mi posłuszeństwa…tak to jest jak się prawie 40 letni chłop bawi w skakanie xD. Więc na ten sezon jest plan złożenia sobie fajnej endurówki.

A regulowana sztyca to najlepszy wynalazek w świecie rowerów od czasu hamulców tarczowych, nawet się nie zastanawiaj.
  • Odpowiedz
@Aquoss Bro po co ci ten amortyzator i wygodna szeroka kierownica do jazdy po lesie. Lepiej tam jeździć kolażówką z grubymi oponami, rower bedzie kilo lżejszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Biszko Bywa, że się nad tym zastanawiam bo sporo osób jednak mijam na trasach gdzie amorek byłby wskazany. Widocznie co kto lubi, a generalnie jeśli nie MTB to crossy mają skok 80-100mm oraz zazwyczaj przerzutkę z przodu, dla wyższych prędkości na płaskim.
  • Odpowiedz