Aktywne Wpisy

witam12 +493
Chciałeś zwrócić butelki w sklepie do którego masz najbliżej? Nich z tych rzeczy, musisz dymać z worem niezgniecionyh śmieci do sklepu w którym je kupiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
źródło: 1000028038
Pobierz
MG78 +117
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz

Tzw. koniec #eldorado w IT , "#ai już niedługo zastąpi programistów" itp. wrzutki w mediach i na facebookowych grupkach, to spisek alfonsiarni i ich HRów by wykreować zagrożenie na rynku i przystopować galopujące stawki a tym samym podbić odpowiednie słupki w excelach, które od jakiegoś czasu przestały się spinać. Finalnie zaś - zmusić wszystkich do powrotu do biur.
#changemymind ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Masz kursy, gdzie uczą cię wyciągać URL ze stringa za pomocą LLM. Tacy teraz są programiści, a będzie jeszcze gorzej.
@arti040: Na pewno w jakimś stopniu tak. Ja nie narzekam - przynajmniej u mnie w robocie ucichł temat back-to-office, bo wszyscy skupili się na "uczcie się AI". Przewiduję, że jeszcze kilka miesięcy i firmie zacznie się odbijać czkawką to uczenie się AI, bo niektórzy co bardziej ogarnięci już szukają nowej roboty korzystając z tego, że firma od ręki opłaca wszelkie kursy