Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +722
Miód na oczy, serce i duszę
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD

Ksiega_dusz +82
750 zł/h stawka dla lekarza. Do dzisiaj pluję sobie w mordę, że poszedłem na mat-fiz. Pamiętam też, jak w liceum robili mi pranie mózgu, że jestem na jednym z najlepszych rozszerzeń, że potem czeka na mnie Politechnika, dobry zawód, pewna przyszłość. Stfu im na głupi ryj. Tak, jak zostałem zmanipulowany, ukształtowany i w pewnym sensie oszukany to mnie szlag trafia. W liceum chodziłem na korepetycje z matematyki i fizyki. Rozszerzenie z
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-11-10 o 12.28.07_6429e52c
Pobierz

@Leniek: Czytajac o wyparowaniu do atmosfery kojarzy mi się tylko jeden mem xd
źródło: 1000007735
Pobierzźródło: to-mi-sie-podoba-o-to-chodzi-bolec-chlopaki-nie-placza
PobierzThis is a picture that tracks the bullet holes on the allied plans during World War II. Based on the information, the US military concluded that the most hit areas of the plane would need to be reinforced with additional armor. However, the statistician, Abraham Wald noted that the military only considered the aircrafts that had survived their missions; any aircrafts that were shot down or lost were logically
źródło: 1629699613601
Pobierz