Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +241
Dzień 4 & 5
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
źródło: image_picker_BE729224-00B3-4112-AA04-8B8E266073E9-59438-000007234AE601FF
Pobierz

Gastroskopia opinie? Do przeżycia? Jestem osobą, która ma problem żeby tabletkę przełknąć więc trochę mnie przeraża wizja tego badania, a iść muszę niestety :c
#medycyna #zdrowie #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
Przełyk i tak ci znieczulają, więc nic nie boli, ale trzeba się skupić, żeby pokonać odruch przełykania, który automatycznie się pojawia jak rura jest w przełyku.
Pierwszy raz najgorszy, potem już się człowiek przyzwyczaja. 3 razy byłem.
Można też zrobić w uśpieniu to nawet nie wiesz co się z tobą dzieje i po 15 minutach budzisz się z uczuciem jakbyś spał od wczoraj ( ͡º ͜ʖ͡º
Musiałem zrobić gastro. Co wybrałem? Prywatnie ze znieczuleniem ogólnym. Polecam. Kładziesz się na stole, podłączają kable do monitorowania ciśnienia i serca. Dają w żyłę znieczulenie i nawet nie wiesz kiedy zasypiasz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Później budzisz się w salce obok naszprycowany jak ta lala, a samego badania
@troglodyta_erudyta: zależy od szpitala, mi nie znieczulali. Przez kolejne kilka dni przełykanie śliny było bolesne.
@mirko_anonim: nie polecam, 10 min ciągłego odruchu wymiotnego, ale co przeżyte to swoje.