Wpis z mikrobloga

@Korandosama: Bo to jest konsola(przynajmniej częściowo) przenośna. Jak duży miałby być żeby dociągnąć do standardów stacjonarnych? Z pewnością jeszcze większy i jeszcze droższy od PS5 i Xboxa bo jest i akumulator. A że Nintendo pluje na graczy to fakt, tylko w inny sposób niż konsolą sama w sobie
  • Odpowiedz
@Korandosama: mój drogi. Nie czujesz klimatu.

Gry za drogie? - prawda a gdzie nie są?

Konsola mobilna nie bedzie wydajna jak PS5 nigdy bo sam pad ps5 jest cięższy niż konsola z 2 kontrolerami na switch.

Dobre gry nie Potrzebują mega grafiki na przykład Gothic. Do dziś grają.
  • Odpowiedz
@Wolnyityle ja moge napisac swoje - oled niestety to nie jest i to widac pomimo ze tutaj mamy ekran lcd bardzo dobrej jakosci ( podobny chyba do retiny na macbooku) kolejny minus to bateria przy wymagajacych tytulach leci i napewno wiecej niz 2 h nie pociagnie:( wiedzmin 3 w wersji na switcha ma podbita rozdzialke ale detale takie same jak mial , cyberpunk dziala oblednie :). Zelda Botw w wersji na
  • Odpowiedz
@sheevik1: do podróży mam Rog Ally X, z całą biblioteką ze Steama - gdzie te gry kupuję za 1/3 tego co Ty płacisz.

@Wolnyityle Czuję, bo miałem pierwszego Switcha, po roku go sprzedałem i kupiłem Steam Deck'a, po roku go sprzedałem i kupiłem o wiele mocniejszego Rog Ally X. No na systemy Nintendo są o wiele za drogie, ale no tak. Przyklaskuj wielkiemu N.

@tomeek85: Typowy fanatyk
  • Odpowiedz
Nintendo pluje na swoich fanów, a Ci się cieszą mówiąc że deszcz pada. Nie ma to jak konsola która osiągami jest na równi z PS4. :) A Ci jeszcze uszami klaszczą.

@Korandosama: Konsolę nintendo kupuje się, żeby grać w gry od nintendo lub ewentualnie indyki. Do gier multiplatformowych wszystko inne będzie lepsze. Co do samego nintendo mam ambiwalentne uczucia. Z jednej strony to chciwa korporacja, która rzadko robi promocje na
  • Odpowiedz