Aktywne Wpisy

NijuGMD +1748
#gastronomia xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

źródło: 517106586_24188674327487739_1164070218178740993_n
Pobierz
curiousboi +31
Poważne pytanie, niedawno przeprowadziłem się do domu całe życie w bloku mieszkałem.
Co się stanie jeżeli drzewo będzie tak leżeć pod zadaszonym suchym miejscem zamiast bycia poukladanym? Miejsce pod blachą, z przewiewem #polskiedomy #drewno #pytaniedoeksperta
Co się stanie jeżeli drzewo będzie tak leżeć pod zadaszonym suchym miejscem zamiast bycia poukladanym? Miejsce pod blachą, z przewiewem #polskiedomy #drewno #pytaniedoeksperta

źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to już nie bug, to systemowe wprowadzanie w błąd.
I żeby nie było – nagrałem to. Bo wiem, że ciężko w to uwierzyć, jak się nie zobaczy na własne oczy.
Zastanawiam się, czy to w ogóle jest legalne. Przecież to jawne działanie wbrew woli klienta i bez jego wiedzy. Może ktoś z UOKiK lub UODO powinien się tym zainteresować?
Miał ktoś podobnie?
#allegro #inpost #afera #zakupy #technologia
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: malysz-afera
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: ksjdbdgd b ch ned d
Pobierz@AnonimGrecki: Prędzej dostanę odpowiedź od NASA.
Komentarz usunięty przez moderatora
Trzeba to nagłaśniać, bo inaczej będą robić, co chcą.