Aktywne Wpisy

derek25 +497
Kupiłem nielegalną, zakazaną wodę.
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
źródło: 1000028028
Pobierz
bugzer +19
#pracbaza #simp #cuckold
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.

Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to już nie bug, to systemowe wprowadzanie w błąd.
I żeby nie było – nagrałem to. Bo wiem, że ciężko w to uwierzyć, jak się nie zobaczy na własne oczy.
Zastanawiam się, czy to w ogóle jest legalne. Przecież to jawne działanie wbrew woli klienta i bez jego wiedzy. Może ktoś z UOKiK lub UODO powinien się tym zainteresować?
Miał ktoś podobnie?
#allegro #inpost #afera #zakupy #technologia
Poza tym ci zmienia na Orlen paczkę a ten dopisek allegro delivery nic nie znaczy, one box to usługa allegro albo allegro kurier, wiem bo woziłem te paczki przez rok po centrach dystrybucyjnych xd
Napisz na LinkedIn i oznacz InPost i Brzoske.
On tam zagląda i odpowiada
@BigSW: Coś jest na rzeczy. Wybrałem InPost, a podmieniło mi na Allegro One Box. Gdybym nie spojrzał drugi raz i przeszedł do płatności, nieświadomie skorzystałbym z usługi, której nie zamawiałem.
źródło: 2025-06-04
Pobierzźródło: 1231c04bf3d8e4a6f1ed206462793e365082557282c9dbb138bcd47706b0f051
Pobierz@Jajaros123: kupujesz 200g mydła. Może być 1kg bo tak mi się ukroiło? XD
źródło: T12-52
Pobierz