Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +114

Salido +214
Minął 5. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
21 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
21 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
21 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
21 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj

źródło: 1-433025-29
Pobierz
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę się pilnować. Zachęcam moderację do rozpatrzenia mojego odwołania pozytywnie, edycję treści, by spełniała warunki funkcjonowania portalu i pozwolenia na to, by post niósł się dalej. Stawką jest tu nie mój honor, a zadośćuczynienie dla młodej studentki, której zdewastowano w okrutny sposób samochód i rozwijającą się pasję. Z góry dziękuję. 🙏
Gdyby jednak się nie udało, to zachęcam wszystkich do wykopywania znaleziska stworzonego przez @Mododzyglizda dotyczącego tego właśnie tematu: https://wykop.pl/link/7721979/grupka-mlodych-podczas-imprezy-zdemolowala-samochod, to na szczęście również się poniosło (poniekąd dzięki mojemu poprzedniemu postowi).
#juwenalia #pl #lodz #politechnikalodzka #wandalizm #jdm #studenci #juwenalialodzkie
źródło: toyota
Pobierz#turbokillers mnie kiedyś 200sx k---s kluczem przejechał, został odnaleziony :D
@akro81: a nie dlatego że wypokowi nie podoba się rozpowszechnianie wizerunku osób, które w Twoim mniemaniu zwandalizowały samochód?
To wykop będzie się woził z ew. pozwem studentów, za zniesławienie czy h** wie co, wyroku jeszcze brak.
Masz na głównej przeprosiny dla Pani Judyty, połącz kropki.
W sumie ta dziewczyna jeżeli chodzi do tej samej uczelni powinna mieć poprawne stosunki z innymi uczniami a takie rzeczy się zdarzają... Niech podadzą sobie rękę, to wybryki młodości szalonej...
- ataki personalne pod adresem innych osób, w tym stosowanie takich określeń jak: brudas, frajer, śmierdzący, odrażający, tępy, dureń, durny, głąb, idiota, kretyn, chory psychicznie, upośledzony, d----a, suka, zboczeniec, robak, śmieć, odpad społeczny, s---------a, cwel, ścierwo;