Wpis z mikrobloga

Mój post na mikroblogu dotyczący zwandalizowania Toyoty Celiki 5 generacji przez łódzkich studentów podczas Juwenaliów PŁ mający 1200 plusów i realny wpływ na możliwości odszukania sprawców tego zdarzenia został usunięty. Prawdopodobnie dlatego, że studenci zostali tam nazwani przeze mnie w sposób niewulgarny, choć w pewnym sensie obraźliwy.

Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę się pilnować. Zachęcam moderację do rozpatrzenia mojego odwołania pozytywnie, edycję treści, by spełniała warunki funkcjonowania portalu i pozwolenia na to, by post niósł się dalej. Stawką jest tu nie mój honor, a zadośćuczynienie dla młodej studentki, której zdewastowano w okrutny sposób samochód i rozwijającą się pasję. Z góry dziękuję. 🙏

Gdyby jednak się nie udało, to zachęcam wszystkich do wykopywania znaleziska stworzonego przez @Mododzyglizda dotyczącego tego właśnie tematu: https://wykop.pl/link/7721979/grupka-mlodych-podczas-imprezy-zdemolowala-samochod, to na szczęście również się poniosło (poniekąd dzięki mojemu poprzedniemu postowi).

#juwenalia #pl #lodz #politechnikalodzka #wandalizm #jdm #studenci #juwenalialodzkie
akro81 - Mój post na mikroblogu dotyczący zwandalizowania Toyoty Celiki 5 generacji p...

źródło: toyota

Pobierz
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 754
@Mododzyglizda: na ten moment w komentarzach pod moim postem na insta zgłosiła się do brata poszkodowanej dziewczyna, która może znać jedną z tych siedzących na dachu, jak będę coś wiedzieć więcej, to dam znać
  • Odpowiedz
Prawdopodobnie dlatego, że studenci zostali tam nazwani przeze mnie w sposób niewulgarny, choć w pewnym sensie obraźliwy.

@akro81: a nie dlatego że wypokowi nie podoba się rozpowszechnianie wizerunku osób, które w Twoim mniemaniu zwandalizowały samochód?
To wykop będzie się woził z ew. pozwem studentów, za zniesławienie czy h** wie co, wyroku jeszcze brak.
Masz na głównej przeprosiny dla Pani Judyty, połącz kropki.
  • Odpowiedz
@kuncfot: robią małysza o nic.
W sumie ta dziewczyna jeżeli chodzi do tej samej uczelni powinna mieć poprawne stosunki z innymi uczniami a takie rzeczy się zdarzają... Niech podadzą sobie rękę, to wybryki młodości szalonej...
  • Odpowiedz
  • 3
@kuncfot: może, nie wiem, chociaż w powodzie usunięcia wątku dostałem coś takiego, więc założyłem, że chodziło o emocjonalny wydźwięk posta ¯_(ツ)_/¯

- ataki personalne pod adresem innych osób, w tym stosowanie takich określeń jak: brudas, frajer, śmierdzący, odrażający, tępy, dureń, durny, głąb, idiota, kretyn, chory psychicznie, upośledzony, d----a, suka, zboczeniec, robak, śmieć, odpad społeczny, s---------a, cwel, ścierwo;
  • Odpowiedz
@kuncfot: Studenciaki co od starych muszą brać na jedzenie już kogoś pozywają za zniesławienie XDD To są dzieci we mgle co dostają mocy, jak są w grupie i pół lubelskiej wypiją. Dlatego ważne było, żeby żadna ustawa o mówię nienawiści nie weszła w życie, bo bez niej mogą palić zelówki.
  • Odpowiedz
@akro81: Ogólnie to nie rozumiem co ma do tego, że to toyota celica albo inne japońskie coś, i czy ktoś ma ją z pasji czy z przykrego obowiązku. Nie ładnie jest zniszczyć czyjeś auto, niezależnie czy to porsche czy czinkłeczento z lpg.
  • Odpowiedz