Aktywne Wpisy

vieniasn +19
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Dajcie coś relaksacyjnego na yt albo Spotify takie z babskim głosem najlepiej coś delikatnego bo chłop ehh
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Myślę że głównie regulacje budownictwa domów jednorodzinncyh i gospodarcze.
Nie wiem co ma na celu udawanie, że Unia nei popełniła żadnych błędów i że jest idealna - przyznanie się do tego to nie jest jakaś automatyczne daklqracjano uwielbieniu Rosji, nie bójcie się ;)
Mądrość, zamiast prymitywizmu
Tak smao nie było holocaustu gdyby nie judaizm i zachowanie Żydów. No ale co zrobić
@gbsh: KARTKI ci na żywność przeszkadzały? Korupcja, która pozwalała wszystko załatwić tak Cię bolała? Powszechne złodziejstwo? Ehh ta dzisiejsza młodzież. Tylko narzekasz. Jeszcze będziesz miał tutaj MALMO czy coś, Szwecja już upada podły lewaku. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@TurboDynamo: nie ma bo jesteśmy pomiedzy praktycznie rosja, a zachodem ignorancie.
@In_thrust_we_trust: Nie uważam że tak jest. UE ma swoje wady. Tak czy inaczej wole Polskę w UE niż bez UE i bliżej ruskich.
@TurboDynamo: a ja polecam mniej ideologii, bo nią nie tworzy się stabilnego państwa.
No i wyciąganie zakrętek i LGBT nie pozwala populacji zwrócić uwagę na to co FAKTYCZNIE UE zrobiła tj unifikacja standardów, zwiększenie stabilności gospodarki (co dla potencjalnych inwestorów było i jest nadal bardzo ważne) i innych działaniach o których
Tak jak chyba 99% społeczeństwa więc nie za bardzo rozumiem po co te wątki w ogóle
Kłopot w tym że każda krytyka UE od razu wywołuje pianę na ustach u pewnej strony i wyzywanie od ruskich onuc. To schizofrenia jak dla mnie