Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aegypius:

przeszkadzają Ci jakieś losowe tęczowe ludki i to, że zakrętka jest przymocowana do butelki?

Myślę że głównie regulacje budownictwa domów jednorodzinncyh i gospodarcze.
Nie wiem co ma na celu udawanie, że Unia nei popełniła żadnych błędów i że jest idealna - przyznanie się do tego to nie jest jakaś automatyczne daklqracjano uwielbieniu Rosji, nie bójcie się ;)
Mądrość, zamiast prymitywizmu
  • Odpowiedz
nie wiem jak ty, ale ja pamiętam Polskę przed wejściem do EU i zdecydowanie wolę Polskęw EU niż to wtedy co się działo w kraju.

@gbsh: KARTKI ci na żywność przeszkadzały? Korupcja, która pozwalała wszystko załatwić tak Cię bolała? Powszechne złodziejstwo? Ehh ta dzisiejsza młodzież. Tylko narzekasz. Jeszcze będziesz miał tutaj MALMO czy coś, Szwecja już upada podły lewaku. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Sleepwalker: nie no faktycznie, wolę już tą biedę w Rosji, pierwszą linię w okopie bo mi UE przymocowało nakrętkę do butelki. W Rosji jest tak super, że jak masz biznes i Ci dobrze idzie to przychodzi kolega Putina i Ci go zabiera. Wspaniały kraj.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
Nie wiem co ma na celu udawanie, że Unia nei popełniła żadnych błędów i że jest idealna

@In_thrust_we_trust: Nie uważam że tak jest. UE ma swoje wady. Tak czy inaczej wole Polskę w UE niż bez UE i bliżej ruskich.
  • Odpowiedz
@gbsh: Ten sam mem można też podać jako mentalność muzułmańskich imigrantów co krytykują EU że nie jest ich rodzimym krajem z którego wyemigrowali (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@Evil_JP2: jedź na Gruzję błagam, zobaczysz jak wygląda naród pod butem roSSji i jak każdy jeden mieszkaniec walczy o przyłączenie do Unii. Lotniska całe we flagach, ludzie z koszulkami z hasłami pro UE i starzy ludzie, którzy opowiadają jak im ruSScy odebrali rodzinę, ziemię, domy.
  • Odpowiedz
@gbsh: Nie zapominajmy jak też często słyszy się wycie "Polska płaci UE", "to samo co za komuny tylko wtedy płaciliśmy ruskom a dziś pedałom" itp gdzie wciąż jesteśmy największym beneficjentem w UE.

No i wyciąganie zakrętek i LGBT nie pozwala populacji zwrócić uwagę na to co FAKTYCZNIE UE zrobiła tj unifikacja standardów, zwiększenie stabilności gospodarki (co dla potencjalnych inwestorów było i jest nadal bardzo ważne) i innych działaniach o których
  • Odpowiedz
@gbsh:

Tak czy inaczej wole Polskę w UE niż bez UE i bliżej ruskich.

Tak jak chyba 99% społeczeństwa więc nie za bardzo rozumiem po co te wątki w ogóle

Kłopot w tym że każda krytyka UE od razu wywołuje pianę na ustach u pewnej strony i wyzywanie od ruskich onuc. To schizofrenia jak dla mnie
  • Odpowiedz