Aktywne Wpisy

źródło: temp_file8581036574792092325
Pobierz
Ależ akcja u Balerona Dagoudy.
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
źródło: temp_file1593183137472035385
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file8581036574792092325
Pobierz
źródło: temp_file1593183137472035385
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mam trudny okres przez pogorszenie się stanu zdrowia i ogólne problemy (możliwa depresja). Tak w skrócie to mam zawód, zarabiam około 6k na rękę ale zaczęły się ciężkie czasy. Nie ma szansy na lepsze zarobki i niestety zaczynam myśleć o zmianie zawodu (mam też duże stałe wydatki, które bardzo chcę obciąć).
Wpadłam na pomysł aby wyjechać na 2,3 miesiące za granicę do fizycznej pracy. Ile się da odłożyć i pomyśleć o dalszej nauce i zmianie zawodu, po prostu naprostować swoje życie. Boli mnie, że nie mam mieszkania ani widoków na kredyt. Pojawił się u mnie bardzo silny lęk o przyszłość.
Problem? Coś czego się nie spodziewałam bo mój facet. Czuję, że on bagatelizuje mój problem. On uważa, że przesadzam bo
-on na mieszkanie więc czego ja się boję
-powinnam iść się uczyć i zmienić zawód (a mnie… po prostu nie stać i czuję lęk przed kolejnymi wydatkami)
-absolutnie nigdzie nie wyjeżdżać bo to cofanie się w rozwoju (ale skąd mam zbudować oszczędności to już pomija)
Mogę zrobić przerwę w tej pracy i później wrócić bez problemu. Czuję się skołowana. Moja praca też już mnie mocno wypaliła. Czuję, że taki reset za granicą mógłby dobrze na mnie wpłynąć. Całkowita zmiana otoczenia, duży wysiłek, liniowe życie.
Nie wiem co robić. Kogo słuchać. Powtórzę, że naprawdę źle ostatnio się czuję. #zwiazki #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: i ma racje. on wie ze na da ci zginąć i woli zebyście budowali przyszłość razem, a nie zebyś pojechała "sie odkrywać" z zagranicznymi typami i przywiozła na pocieszenie jakieś grosze ( ͡° ͜ʖ ͡°) idź z nim pogadać, powiedz ze potrzebujesz wsparcia z jego strony