Aktywne Wpisy

Krupier +110
Sprzątam narzędziownię po dziadku, któremu się zmarło, a żona sprzedała działkę. Facet widać, że był złota rączka, wszystko robił sam, każdy przedmiot szanował i chyba nic nie wyrzucał w myśl zasady "kiedyś się przyda".
Jak ktoś ciekawy co znalazłem to wrzucam foty. Na zdjęciu narzędziownia już po wstępnych porządkach tak że tego. XD
W sumie dziwne uczucie tak po kimś ogarniać. Człowiek zaczyna mieć rozkminy, że w sumie z moimi rzeczami będzie
Jak ktoś ciekawy co znalazłem to wrzucam foty. Na zdjęciu narzędziownia już po wstępnych porządkach tak że tego. XD
W sumie dziwne uczucie tak po kimś ogarniać. Człowiek zaczyna mieć rozkminy, że w sumie z moimi rzeczami będzie
źródło: 1000003433
Pobierz
Jak ktoś się zastanawia dlaczego nie ma par na tinderze albo czemu żadna nie odpisuje to tutaj macie odpowiedź. Oskarek Oskarka Oskarkiem pogania
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki

Proszę mądrych ludzi i uświadomienie, bo nie mogę znaleźć oczywistej odpowiedzi. Spółki z o.o. i kredyty... Na wielu grupach FB i stronach z ogłoszeniami pojawiają się oferty typu "kupię spółkę z o.o. ze stażem" lub odwrotnie "sprzedam czystą spółkę z o.o. staż 5 lat" itp. Nie rozumiem tych ogłoszeń. Spółkę z o.o. można założyć za grosze przez internet. Domyślam się, że chodzi o kredyty dla spółek, bo np. spółka działająca od 5 lat łatwiej dostanie w banku kredyt niż nowa spółka. Ale przecież staż spółki to tylko jeden z parametrów, a bank weryfikuje też obroty, sprawozdania finansowe, majątek spółki itp. Nie ma szans dostać kredytu bez realnych zabezpieczeń (typu nieruchomość), a czasem nawet wymagane są zabezpieczenia na majątku udziałowców. Dlatego proszę o wyjaśnienie o co tak naprawdę chodzi w tym biznesie sprzedaży i skupu spółek z o.o. ze stażem?
#dzialalnoscgospodarcza #firma #biznes
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Np:
- Wystawianie pustych faktur (karuzele VAT, wyłudzenia podatku)
- Zaciąganie kredytów z myślą o nieoddaniu
- Ukrywanie beneficjentów rzeczywistych
-
@Ruotian ciekawy argument, rozsądny. Dzięki, nie pomyślałem o tym.