Aktywne Wpisy

lubie-sernik +10
Mieliście kiedyś do czynienia z policją? Np. Bycie na dołku lub chociaż jazda radiowozem?
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność

niepisowski +133
Nie żyje artystka kabaretowa, Joanna Kołaczkowska. Zmarła w wieku 59 lat z powodu choroby nowotworowej.
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
źródło: temp_file988713955152437149
Pobierz

I zanim jakiś bot napisze, nie mam bólu d--y o Trzaskowskiego bo bardzo dobrze, że PO dostało po dupie (Chociaż głosowałem przeciwko Nawrockiemu). Tak samo bym się cieszył, jakby PIS w dupę dostał bo obie te partie są siebie warte.
#konfederacja #wybory #polityka
źródło: image
PobierzMasz dokładnie o to ból d--y
@V3ntu:
źródło: masc na bol dupy
PobierzJestem lewakiem i bardzo boli mnie d--a bo człowiek, który co chwila zmienia zdanie oraz jego partia miała aferke z NASK nie wygrał.
Może odniesiesz się do posta?
Ze mnie taki lewak jak z Ciebie niezależna i krytycznie myśląca jednostka XD
źródło: image
Pobierz@V3ntu: Co to za jakieś autystyczne teksty?
Dojdą do władzy to zobaczymy co się stanie, co będą robić i z tego będziemy ich rozliczać a nie co by było gdyby....
Na razie to od 20 lat mamy pis/po które niczym się od siebie
bosak tak ciagnie do koalicji z Pisem. Menzten ma krotsza kariere polityczna, ale jak przypominam sobie Slawomira
Jednocześnie twierdzę, że już z samych działań danej partii możemy analizować jakie będą konsekwencje ich rządów nie dając im władzy. Czy można powiedzieć, że posadzenie małpy na fotel prezydenta będzie dobrym pomysłem? Przecież małpa jeszcze nie rządziła i
@V3ntu: z takim podejściem to nie wiem po co w ogolę chcesz glosować na kogokolwiek xD
@V3ntu: rządzą teraz przecież
no możemy i co? słabo idzie ci to analizowanie jak widać.
Ślepe dążenie za ideałami i ufanie czy to Mentzenowi, Tuskowi, Hołowni czy Kaczyńskiemu niszczy i dzieli nas jako społeczeństwo.
Nie uważam ich za gorszych, nie uważam ich za lepszych. Widzę jednak, że po betonie pis i po będzie nas czekać beton konfy