Wpis z mikrobloga

Pytanie do fanów konfederacji. Serio wierzycie, że Sławek i cała konfa to antysystemowa partia, która chce dalej rozliczyć tych wszystkich złodziei i nierobów po stronie pis i po? Wierzycie, że ta partia jest inna i nie manipuluje wami oraz nie tworzy twardego elektoratu jak inne partie? Że jako jedyni nie chcą się dopchać do koryta i chcą zmienić Polskę na lepsze? Wierzycie, że nie mają was za małpki co tylko są zasobem i celem do osiągnięcia władzy? Moim zdaniem to niczym nie ustępują innym partiom. Pytam z ciekawości, ponieważ jak w mojej rodzinie jest beton pis i po to zaczyna się tworzyć beton konfy.
I zanim jakiś bot napisze, nie mam bólu d--y o Trzaskowskiego bo bardzo dobrze, że PO dostało po dupie (Chociaż głosowałem przeciwko Nawrockiemu). Tak samo bym się cieszył, jakby PIS w dupę dostał bo obie te partie są siebie warte.
#konfederacja #wybory #polityka
V3ntu - Pytanie do fanów konfederacji. Serio wierzycie, że Sławek i cała konfa to ant...

źródło: image

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@V3ntu jeszcze nie rządzili więc ludzie sie nie przekonali ile warte są te obietnice, proste i niskie podatki i inne takie( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@Mariusz_z_Brighton: Tak, oczywiście. Zaraz sobie posmaruje xd
Jestem lewakiem i bardzo boli mnie d--a bo człowiek, który co chwila zmienia zdanie oraz jego partia miała aferke z NASK nie wygrał.
Może odniesiesz się do posta?
Ze mnie taki lewak jak z Ciebie niezależna i krytycznie myśląca jednostka XD
V3ntu - @MariuszzBrighton: Tak, oczywiście. Zaraz sobie posmaruje xd 
Jestem lewakiem...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
Serio wierzycie, że Sławek i cała konfa to antysystemowa partia,

@V3ntu: Co to za jakieś autystyczne teksty?
Dojdą do władzy to zobaczymy co się stanie, co będą robić i z tego będziemy ich rozliczać a nie co by było gdyby....

Na razie to od 20 lat mamy pis/po które niczym się od siebie
  • Odpowiedz
@V3ntu: problem jest gdzie indziej. Imo. Ludzie nie znaja historii. Uwazaja, ze np Bosak to polityczny swiezak, a to bzdura byla posłem w LPR u boku Giertycha - 20 lat temu. A LPR byl w koalicji z Pisem, skonczyli sie w 2007 roku. Trzeba do tego pewnej ilosci wiedzy. to pozwala pojac czemu
bosak tak ciagnie do koalicji z Pisem. Menzten ma krotsza kariere polityczna, ale jak przypominam sobie Slawomira
  • Odpowiedz
  • 0
@Latarenko: To, że POPIS nami steruje to jedno i oczywiście zgadzam się. Dopóki Kaczyński i Tusk nie odmeldują się na tamten świat to jesteśmy na nich skazani - co jest oczywiście złe.
Jednocześnie twierdzę, że już z samych działań danej partii możemy analizować jakie będą konsekwencje ich rządów nie dając im władzy. Czy można powiedzieć, że posadzenie małpy na fotel prezydenta będzie dobrym pomysłem? Przecież małpa jeszcze nie rządziła i
  • Odpowiedz
Wierzycie, że ta partia jest inna i nie manipuluje wami oraz nie tworzy twardego elektoratu jak inne partie? Że jako jedyni nie chcą się dopchać do koryta i chcą zmienić Polskę na lepsze?

@V3ntu: z takim podejściem to nie wiem po co w ogolę chcesz glosować na kogokolwiek xD
  • Odpowiedz
Przecież małpa jeszcze nie rządziła i nie wiemy co się stanie. Prawda?

@V3ntu: rządzą teraz przecież

Jednocześnie twierdzę, że już z samych działań danej partii możemy analizować jakie będą konsekwencje ich rządów nie dając im władzy.

no możemy i co? słabo idzie ci to analizowanie jak widać.
  • Odpowiedz
  • 0
@OneEyedOldMan: ja tylko twierdzę, że realne spojrzenie na politykę i nie ufanie im za bardzo jest zdrowym podejściem i taką postawę powinniśmy mieć jako ogół społeczeństwa.
Ślepe dążenie za ideałami i ufanie czy to Mentzenowi, Tuskowi, Hołowni czy Kaczyńskiemu niszczy i dzieli nas jako społeczeństwo.
Nie uważam ich za gorszych, nie uważam ich za lepszych. Widzę jednak, że po betonie pis i po będzie nas czekać beton konfy
  • Odpowiedz