Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: brawo, ponarzekałeś na rząd, polityków PO, sztab Trzaskowskiego, poleciało kilka inwektyw i obowiązkowa odezwa do niesprecyzowanych "onych", a wszystko z anonima. Pewnie żeby siepacze władzy cię nie dorwali, mistrzu analizy wstecznej dzień po wyborach. Jesteś cennym zasobem RP, w najwyższym decylu Mariuszów z Brighton mało jest takich, którzy chcą się dzielić blyskotliwymi spostrzeżeniami na wykopie.
  • Odpowiedz
To prawda. Nawet nie sam trzask, ale sztab mu p-----------ł koncertowo te wybory, wybory które były spokojnie do wygrania jak widać po wyniku. Ale niemrawe prowadzenie kampanii (szczególnie w sieci), złe przygotowanie do debat (przez I turą), zbyt późne przejście do ofensywy w samej końcówce i przesilenie uderzeń w nawrockiego (co spowodowało, że przestały wręcz działać) położyły sprawę. Wszystko to dziwi tym bardziej, że było 5 lat żeby się przygotować i nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @aarahon: Akurat to nie ma znaczenia, czy były prawybory czy nie, bo mogli zrobić nominację dyktatorską. Albo Tusk mógł wskazać kandydata, jak chcieli zabawić się w prawybory.

@Kj5s6f2dk7s54o Jakie inwektywy? Stwierdziłem fakty. Nawet bronię Trzaskowskiego, bo widzę większą winę jego sztabu i partii niż jego samego. Piszę z anonima, bo muszę przymusowo odpocząć od forum. Ale lubię poczytać trzask pękających tyłków i musiałem odpowiedzieć.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
zrównoważony-sojusznik-64:

mistrzu analizy wstecznej dzień po wyborach.

Cała chmara ludzi mówiła już przed wyborami że się Trzaskowski nienadaje.
W 2020 Holownia miał w kieszeni wygrana jako centroprawicowiec, ale wystawili lewackiego Trzaskowskiego który przegrał.
I teraz zrobili to samo gdziecmogli postawić na Sikorskiego albo nawet i znowu na Holownie który przy wsparciu PO by mógł zgarnąć część prawicowego elektoratu PiSu i Konfederacji. A lewica i tak na niego by zagłosowała bo to ich
  • Odpowiedz
Jakie inwektywy? Stwierdziłem fakty.

@mirko_anonim: odnoszenie się do premiera per "Rudy", zbitka słowna "tęczowy Trzaskowski", nazywanie Trzaskowskiego "Rafałkiem", "Tusk naprawdę jest stary i niedołężny", "trzask pękających uśmiechniętych i elitarnych tyłków". To są inwektywy, a nie żadne fakty.
  • Odpowiedz