Aktywne Wpisy

phaxi +89
Tak, używam lewego kierunkowskazu na rondzie, aż tak widać?
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
źródło: 3456356
Pobierz
ViniciusZunior +190
Najbardziej na rozmowach kwalifikacyjnych lubię pytanie "opowiedz o trudnej sytuacji/zadaniu które spotkały cię w pracy". Qurwa, ja nie miałem takich sytuacji bo co może być tak zayebiście trudnego w pracy kodoklepaka, wszystko jest do ogarnięcia tylko czasem potrzeba chwilę więcej czasu. A nawet jeśli miałem to nie rozpamiętuję ich latami żeby później je sobie przypomnieć w parę minut na rozmowie z cieciem od rekrutacji. XD
#pracait #programowanie #
#pracait #programowanie #

źródło: temp_file675932474579822498
PobierzFacet niski, chudy, gruby, rudy, łysy, z zakolami, biedny, mieszkający z mamą, bez auta też potrafi kochać. Ale przecież ta Tinderze trzeba cały czas dawać w prawo bo może będzie typ z kwadratowa szczęka i 1,90 wzrostu bez zakoli z dobrym autem i własnym mieszkaniem
Ja napisałem do jednej kiedyś- brak zainteresowania
Typ napisał mający 1,90 m wzrostu i kwadratowa szczękę, wysoki blondyn bez zakoli itd- odrazu zainteresowanie
Na Tinderze 90% facetów jest nieatrakcyjnych
@Mirek224: no i? niska, gruba, brzydka, łysa, biedna, z bombelkami, z krótkimi nogami, obwisłymi cyckami i wielką dupą też potrafi kochać. ale przecież na tinderze
No jeszcze zależy od twarzy, bo są jednak łysi atrakcyjniejsi od tych z włosami ale to jest mała liczba takich
Komentarz usunięty przez autora
No dobra to też prawda, ale faceci to się nie kryją z tym że patrzą w pierwszej kolejności na wygląd a kobiety w większości powiedzą że to sprawa drugorzędna i najwazniejszy jest charakter, osobowosc, inteligencja emocjonalna, ale przyjdzie do do czego to i tak szuka się tego u typa z kwadratowa szczęka i ryjem nieskalanym rozumem.
Racja, tylko zazwyczaj jeżeli jakiś chłop dostaje z 10 odrzuceń to z nim jest coś nie tak, i zazwyczaj tym nie tak jest wygląd
@Mirek224: aha, bo jak brzydki to od razu szlachetny i wart miłości, a jak
Mi nie chodzi o jakiegoś Wieśka czy Zdziśka łysego z brakami w uzębieniu który pracuje jako woźny w podstawówce tylko przeciętny facet który dba o siebie itd, ale taki też ma małe szanse, a z obserwacji to mało który przystojny nie jest babiarzem.
No nie wiem, ja ubieram się raczej okej, widać po mnie że nie jestem jakimś dresiarzem czy kibolem, perfum używam dobrych Mercedes, do tego zeby zdrowe, niedługo aparat założony będę miał, ale to nic absolutnie nie daje, dalej jestem tylko powietrzem, żadna się nie interesuje mną.
@Mirek224: ale czego oczekujesz, mają na ciebie skakać?
Nie chodzi mi o to że mają skakać no ale jednak brak wogole zainteresowania, gdy widać że ktoś nie jest chodząca kibolką czy dresiartwem to chyba jednak jest coś nie tak