Aktywne Wpisy

zajsty +343
W 29 kolejce Harry Kane cały mecz spędził na ławce rezerwowych.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL29
Pobierz
Substytut +12
Pytanie do fanów #samochodoza #konfitura
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
źródło: volv
Pobierz

źródło: temp_file675932474579822498
PobierzJa ostatnio miałem 3 pary w ciągu tygodnia, tylko jedna odpisała na jedną wiadomość
@Nowystaryziel: a skąd pomysł, że olany "normik" to normik? bo ja nie wiem kto normalny traci czas by:
jakiś bezrobol, frustrat, ale nie normalny człowiek
@Mirek224: a tam jest obowiązek odpisywania?
Nie ale mimo wszystko co innego poprostu napisać nie jestem zainteresowana czy coś a co innego nawet nie odpisanie
wy zwyczajnie macie problem z przyjęciem odmowy.
Poza tym
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zresztą proponuję zrobić fejk konto przeciętnej baby to sprawdzisz jaką ilość par i wiadomości ma przeciętna kobieta tam, a nawet poniżej przeciętnej. Jak 20 typków przeciętniaków będzie pisać do Ciebie w tym samym czasie to sam byś ghostował i nie angażował się w rozmowy. Jeszcze spermiarzy naciągać na bliczka można xD
A tymczasem przeciętny facet: zero par
Albo maksymalnie przeciętny ma kilka par z czego oczywiście żadna nie odpisze
A potem:
Chce wysokiego 185 z kwadratowa szczęka!!!
@Nowystaryziel: tak, dobrze się z was czasem pośmiać i przypomnieć wam wasz miejsce w szeregu :)
Natura.
a ty jesteś najlepszym przykładem typa do blokowania. zamiast przyjąć fakt, że nie jest chciany to mieli temat we łbie aż do porzygu. w każdej normalnej kobiecie taki sfrustrowany creep budzi strach. natura.
Ty nie boisz się mnie, ty boisz się braku atrakcyjności. Fenotyp decyduje, kto jest „chciany”, a kto nie. Nie jestem sfrustrowany, po prostu widzę, jak działa Natura.