Wpis z mikrobloga

@Cadfael: nie wybierają już normików nawet, dlatego normalni faceci olali te śmieszne portale. Chyba, że potrolować biedne kobietki na fejk koncie chada i je wystawiać hihi, albo robić badanie na jaki najgłupszy tekst wprost obrażający kobietę chad i tak dostanie pozytywny feedback i chęć umówienia się. pdk
  • Odpowiedz
nie wybierają już normików nawet, dlatego normalni faceci olali te śmieszne portale.

@Nowystaryziel: a skąd pomysł, że olany "normik" to normik? bo ja nie wiem kto normalny traci czas by:

potrolować biedne kobietki na fejk koncie chada i je wystawiać hihi, albo robić badanie na jaki najgłupszy tekst wprost obrażający kobietę chad i tak dostanie pozytywny feedback i chęć umówienia się. pdk

jakiś bezrobol, frustrat, ale nie normalny człowiek
  • Odpowiedz
@Mirek224: z doświadczenia wiem, że facetów lepiej ignorować, albo jeszcze lepiej - blokować. dlaczego? bo mało który na odmowę reaguje normalnie, zazwyczaj jest "a dlaczego?", "a co ci nie pasuje?", "a za kogo ty się uważasz?" itd

wy zwyczajnie macie problem z przyjęciem odmowy.
  • Odpowiedz
@Mirek224: Nie nabijaj im atencji i nie rozbujaj ich ego.
Zresztą proponuję zrobić fejk konto przeciętnej baby to sprawdzisz jaką ilość par i wiadomości ma przeciętna kobieta tam, a nawet poniżej przeciętnej. Jak 20 typków przeciętniaków będzie pisać do Ciebie w tym samym czasie to sam byś ghostował i nie angażował się w rozmowy. Jeszcze spermiarzy naciągać na bliczka można xD
  • Odpowiedz
@Cadfael: Blokujesz każdego kto nie jest chadem, stare znałem. Nie chodzi o to, że faceci „źle reagują na odmowę”. Chodzi o to, że dla ciebie większość z nich nie ma prawa nawet zapytać, bo nie wygrali na loterii genetycznej. Problem nie leży w tym, że facet pisze "a "dlaczego?", "a co ci nie pasuje?", "a za kogo ty się uważasz?", tylko w tym kto to pisze.
Natura.
  • Odpowiedz
@_Alessandro_: nie jestem nic dłużna żadnemu facetowi. i już widzę jak wy chętnie dyskutujecie z ulanym paszczurem 2/10 xD

a ty jesteś najlepszym przykładem typa do blokowania. zamiast przyjąć fakt, że nie jest chciany to mieli temat we łbie aż do porzygu. w każdej normalnej kobiecie taki sfrustrowany creep budzi strach. natura.
  • Odpowiedz
@Cadfael:

w każdej normalnej kobiecie taki sfrustrowany creep budzi strach

Ty nie boisz się mnie, ty boisz się braku atrakcyjności. Fenotyp decyduje, kto jest „chciany”, a kto nie. Nie jestem sfrustrowany, po prostu widzę, jak działa Natura.
  • Odpowiedz