Wpis z mikrobloga

zawsze mozesz zarobic tyle, ze polowa 20-latek bedzie sie chciala z Toba umowic na rejs Twoim jachtem ( ͜͡ʖ ͡€)

@utilek: mam dać ogłoszenie na olx, że szukam dwudziestolatek do rejsu? Jak to się robi? Przesadzacie za tą kasą
  • Odpowiedz
  • 1
@incelowski nie, wystarczy, ze zalozysz sobie konto na insta, na tinderze, itd i zaczniesz wrzucac fotki z wycieczek, z jachtu, z drogim samochodem i narzekac, ze "taki duzy jacht a ja tu sam siedze" ;)
  • Odpowiedz
  • 1
@incelowski na insta mysle, ze szybko byc ich zdobyl za pomoca reklamy wiralowej - napisalbys do redakcji Pudelka czy cos, ze im zaplacisz za artykul o bogatych mlodych ludziach, w ktorym wspomna o Tobie, zrobilbys jakies inne akcje "promocyjne"... A na Tinderze odpowiednie zdjecia same by Cie wypromowaly ;)
  • Odpowiedz
@utilek: sam widzisz, że kasa sama w sobie nic nie daje xD Reklamę wiralową najwyżej divy by mi mogły zrobić w swoim środowisku xD Większość ludzi przesadza z tym, że kasa załatwia problem z różowymi. Nie jesteś chadem, to it's over. Zostają jedynie samotne matki, które szukają beciaków
  • Odpowiedz
Naprawdę o wiele większą przyjemność sprawia piwniczenie, wylewanie żali jako przegryw z innymi przegrywami. Niż harujac tylko po to, by dodatkowo po szmacie czasu dostać resztki z normickiego stołu tylko dlatego, że nie jest się już licealistą, przed którym domówki, imprezy, dziewczyny, wyjazdy pod namiot ect.

@mirko_anonim: ale copujesz, taki argument można użyć dosłownie do wszystkiego:

- a co ja będę chodził na siłownię, nigdy jak Arnold w prime time już nie będę
  • Odpowiedz
Jedyne za co sobie postawiłem cel to więcej zarabiać, by kupować sobie drogie bzdury, które zapełniają nudnę w życiu. Nowy telefon, dojechany komputer. A tak to wolę nawet nażreć się jak wpierz kebabów i podobnego jedzenia i zobaczyć dodatkowe kilogramy, bo przecież i tak lepszy wygląd nie bedzie mi do niczego potrzebny. Mirek lvl 35.

@mirko_anonim: Nawet jak żyjesz tylko i wyłącznie dla siebie - nie dla baby, nie dla innych
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
wyrafinowany-odkrywca-60:

jako znajomych masz zazwyczaj nudziaży z dziećmi

Oho pan dynamiczniak nie nudziarz się odezwał co w wieku 30 lat jest nadal mentalnym dzieckiem, które nigdy się nie ustabilizowało. Piotrus Pan.
Pomijając że nudziarz się pisze przez "rz" to z tego posta wychodzi wprost osoba, której nie da się lubić.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
cierpliwy-skryba-41:

A tak to wolę nawet nażreć się jak wpierz kebabów i podobnego jedzenia i zobaczyć dodatkowe kilogramy, bo przecież i tak lepszy wygląd nie bedzie mi do niczego potrzebny. Mirek lvl 35.

Przecież nie chodzi o to, że masz zrobić looksmaxing by zdobyć jakąś lochę, tylko masz o siebie dbać, żeby po osiągnięciu lvl 40 nie nabawić się chorób, które znacznie utrudnią Twoją codzienną egzystencję.
Myślałeś choć przez chwilę o tym,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
energiczny-filozof-46:

Myślałeś choć przez chwilę o tym, jak takie niezdrowe żarcie może rozwalić Twój organizm?

@mirko_anonim: to jest odcień depresji. Brak sprawczości i dbania o siebie.
  • Odpowiedz