Aktywne Wpisy

alittlegosu +395
Walec016 +46
Cała akcja z #latwogang pokazuje, że całe społeczeństwo potrafi się zjednoczyć oprócz tylko jednej grupki. Są nimi wykopki. Jesteście obrzydliwi, gardzę wami. Nie zapraszam do dyskusji.
#latwogang #cancerfighters
#latwogang #cancerfighters

@mirko_anonim: ja tam oswoiłem się z byciem #przegrywpo30tce
@mirko_anonim: To i tak sukces ¯\(ツ)/¯
@utilek: mam dać ogłoszenie na olx, że szukam dwudziestolatek do rejsu? Jak to się robi? Przesadzacie za tą kasą
Na wypoku zrobiłem coś podobnego: https://wykop.pl/wpis/81758969/trzeba-isc-za-ciosem-na-co-byscie-wydali-wolne-20k
Ale pisałem też, że mam 170, więc it's over xD
@mirko_anonim: ale copujesz, taki argument można użyć dosłownie do wszystkiego:
- a co ja będę chodził na siłownię, nigdy jak Arnold w prime time już nie będę
@mirko_anonim: Nawet jak żyjesz tylko i wyłącznie dla siebie - nie dla baby, nie dla innych
Oho pan dynamiczniak nie nudziarz się odezwał co w wieku 30 lat jest nadal mentalnym dzieckiem, które nigdy się nie ustabilizowało. Piotrus Pan.
Pomijając że nudziarz się pisze przez "rz" to z tego posta wychodzi wprost osoba, której nie da się lubić.
@mirko_anonim: nie. To jest przegryw wlasnie. Nie umiesz sobie znalezc znajomych, musisz
Przecież nie chodzi o to, że masz zrobić looksmaxing by zdobyć jakąś lochę, tylko masz o siebie dbać, żeby po osiągnięciu lvl 40 nie nabawić się chorób, które znacznie utrudnią Twoją codzienną egzystencję.
Myślałeś choć przez chwilę o tym,
@mirko_anonim: to jest odcień depresji. Brak sprawczości i dbania o siebie.