Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 41
@Troojan: Nic, po prostu widziałem jak PiS rządził przez 8 lat. A teraz ich powrót do władzy jest praktycznie pewny. I kolejny raz jej już na pewno łatwo nie oddadzą, za blisko byli odsiadki za swoje przekręty ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@fizyk20: jak Cię stać tak jak i mnie to powinieneś wiedzieć że nie ma znaczenia jaka jest władza. Jak jesteś ogarnięty to poradzisz sobie w każdych warunkach.

Polecam wyjazd na miesiąc do Azji to nabierzesz perspektywy na te wojenki polsko polskie i co się liczy. My jesteśmy strasznie kłótliwym narodem i kłócimy się o byle co. Ostatecznie czy Nawrocki czy Trzaskowski to nie zmieni to twojego życia.

Ja siedziałem 2
  • Odpowiedz
  • 21
Polecam wyjazd na miesiąc do Azji

@Dorodny_Wieprz: Napisałem ten wpis z hotelu w Chongqingu, także... 😉

jak Cię stać tak jak i mnie to powinieneś wiedzieć że nie ma znaczenia jaka jest władza. Jak jesteś ogarnięty to poradzisz sobie w każdych warunkach.

@Dorodny_Wieprz: Oj, o poradzenie sobie to ja się nie martwię. Mi akurat pewnie nadal by się w Polsce dobrze żyło i pod PiSem. Ale nie ścierpię
  • Odpowiedz
@fizyk20: zaczynam rozumieć, co miała na myśli nauczycielka, kiedy mówiła, że najlepsi i tak stąd wyjadą ¯\(ツ)/¯ Już od lat kraje takie jak chociażby Niemcy robią nam po cichu konkretny brain drain ze względów na lepsze warunki ekonomiczne, rozwinięty przemysł i naukę a teraz dochodzi jeszcze czynnik polityczny. Hehe duda wygrał wyjeżdżam xD Jakby tu chodziło o to ile osób faktycznie wyjedzie a nie o to kto stąd wyjedzie. Po
  • Odpowiedz
@fizyk20 dokąd mireczku? Bo ja zaczynam sprzątać chatę żeby zrobić zdjęcia na handel. Autentycznie rozważam sprzedanie majątku i wyjechanie do Portugalii...
  • Odpowiedz