Wpis z mikrobloga

Serio to takie przewyższenia? Biegam amatorsko po górach i tam masz 750m na 12km. Tu masz 10x więcej kilometrów, a przewyższeń 2.5x więcej. Według mnie to jest płasko.
  • Odpowiedz
@nasi-lemak a Wykop to forum dla profesjonalnych kolarzy z World Tour? xD

Ja się nie dziwie ze jak ktoś mieszka w Wypizdowie Płaskim z 2 pagórkami w okolicy to układa trasy tak żeby jeździć góra i dol po tych pagórkach bo mu się nudzi po płaskim, za to jak ktoś mieszka w górzystym terenie to układa trasy tak żeby pojeździć po płaskim bo ma dosyć ślimaczenia się pod górę, a potem
  • Odpowiedz
@nasi-lemak: 12 km to na pewno nie dużo, ale Szwajcaria to nie tylko góry, ja mieszkam akurat w dość płaskim miejscu. Gneraralnie @Hasz5g dobrze to wytłumaczył
@matka19002: no to bardzo duże gratki, a. w jakim czasie?
@dawidv8: masz jakieś kompleksy chłopie? Jakby mi o kliknięcia chodziło to tytuł, miniaturka i ujęcia byłyby inne. Także zrozumiałeś to jedno zdanie po swojemu i prawdopodobnie nie obejrzałeś filmu.
  • Odpowiedz
@pedros92: a wiesz, ze nie kazdy mieszka w gorach? jesli ktos mieszka np. w olsztynie i ma plasko to myslisz, ze dla takiej osoby nie bedzie wyczynem 1700metrow w gore?
  • Odpowiedz
@szwajcarski-szlak: fajnie się ogląda Twoje filmiki Mirku!

Zrobiłem dzisiaj pętlę na jedyną okoliczną górkę, na 150 km zrobiłem ledwo 700 m przewyższeń, więc szacun za 1700 m. Na Wykopie już tak jest, tutaj co drugi robi górski etap Tour de France jadąc po bułki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Treki: @till0: @u8t3io3p: dzięki za pozytywny odzew! Kopsnij suba na YT i obserwuj tu profil jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Nie przejmuję się takimi komentarzami, tym bardziej jeśli ktoś nie rozumie że "jak dla mnie to sporo" lub nawet nie włączył filmu i komentuje opis () Ja od 3 miesięcy 100
  • Odpowiedz