Aktywne Wpisy

adam-yxz +48
#sct #krakow #ekologia #samochody #niepopularnaopinia
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie

DJRuraWydechowa +293

Czy kupno dobrej koleżance kolczyków na urodziny, która ma narzeczonego może zostać źle odebrane? Czy to prezent jak każdy inny? Mówiła że jej się podobają a chciałbym kupić coś fajnego ze względu na to, że są to jej 30. urodziny.
#kiciochpyta #zwiazki #kobiety #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
z fartem
Zamiast kupować jej te kolczyki, to daj tę kasę mi, mi się bardziej przyda.
Podać swój numer konta?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Nie jesteś zobowiązany kupować znajomym takich prezentów
Jakby jej facet się sprul to by miał rację ale nie o zazdrość a o to że jego laska to pijawa bez taktu
Normalna kobieta to by ci nawet nie sugerowała czego chce tylko powiedziała "co kupisz to będzie prezenty nie są najważniejsze "
Poprostu widać że ma chłopa a innych naiwnych jeszcze doi, przedsiębiorcza nie powiem ale brak jej moralności i dobrego wychowania