Aktywne Wpisy

picasssss1 +96
źródło: IMG_20260212_103744
Pobierz
troglodyta_erudyta +353
źródło: 1000017691
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_20260212_103744
Pobierz
źródło: 1000017691
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Może Wy wiecie jak można zbyć dziewczyny? To jest przykre. Do 25 roku życia jak byłem studentem i szukałem dziewczyny - żadna mnie nie chciała. Gdy ukończyłem studia i znalazłem dobrą pracę, tak zacząłem cieszyć się powodzeniem. Problem w tym, że przeszłe wydarzenia mnie ukształtowały i z racji dumy oraz honoru - teraz to ja chcę być sam a dziewczyny które zbywam... jeszcze bardziej się nakręcają no i nie dają mi spokoju. Co mam robić?
Najgorszy jest sam fakt, że numer telefonu moich rodziców z racji prowadzenia działalności gospodarczej jest w internecie. No i potem taka dziewczyna dzwoni do nich zapłakana, bo się nie odzywam... a rodzice potem mi spokoju nie dają. Żebym się z nią pogodził (sami są 40 lat w małżeństwie i do nich nie dociera coś takiego jak rozstanie, bo oni wszystko naprawiali a nie się rozstawali a liczy się dla nich obca osoba). Pozostałe rodzeństwo jest już po ślubie i czekają tylko na mnie, co mi też sugerują podczas rozmów. Po takich rozmowach po pewnym czasie sugerują mi do tego bycie homo.
Co zrobić? Zerwanie kontaktu z rodzicami oraz policja to nie na moje sumienie. To są rodzice a policja spowoduje, że ta osoba się nakręci. Jestem zdesperowany na tyle, że mam zajętą linię dzwoniąc na jakąś infolinię. Przez to mam zajęty numer. Ale szkoda mi eksploatować telefonu oraz baterii. To nie jest rozwiązanie na dłuższą metę. Portale społecznościowe oraz komunikatory usunąłem. Wkrótce telefon chyba też. Nigdy więcej znajomości z drugim człowiekiem a zwłaszcza z kobietą.
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
g---o prawda, a najlepiej to idź z tym problemem do jakiegoś dorosłego, bo mentalnie jesteś jeszcze na poziomie 12-latka.
Więc albo zacznij żyć jak ktoś, kto wybiera samotność z przekonania, albo przestań udawać, że jesteś mnichem, kiedy tak naprawdę boisz się znowu zaufać.
Bo to, że kobiety teraz dzwonią, to nie jest Twój problem.
Twój problem to to, że nie wiesz, czego naprawdę chcesz -
W obu przypadkach jedyne co może pomóc to ogarnięcie Twojej
@czescmampytanie: ok, załóżmy, że pójdę się leczyć. I co to zmieni? Jaki jest cel tego leczenia? Nagle te magiczne leki sprawią, że osoba przestanie do mnie pisać? Czy sprawią, że będzie do mnie pisała a ja... jej odpiszę mimo, iż
to ustala specjalista, a nie pacjent.
@mirko_anonim: dorosnac, postawic granice rodzicom