Wpis z mikrobloga

uważacie, że nasz naród jest głupi? ja uważam, że niestety tak. To jest niewiarygodne, że przychodzi Kaczyński, wyciąga typa z kapelusza, którego nikt nie zna, potem się okazuje, że niedość, że nie ma kompetencji na stanowisko prezydenta, to jeszcze się okazuje niezłym cwaniakiem z fatalną historią. Rozumiem, jakby po drugiej stronie stał też taki gość - ale kontrkandydat to prezydent jednej z największej stolic Europy, doświadczenie w polityce zagranicznej, języki, transparentny.
No i wychodzi na to, że ten 1 wygra xD. Oj polaczki, jak to mówił Stonoga - Was trzeba j_e^B^ać.

#polityka #wybory
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

kontrkandydat to prezydent jednej z największej stolic Europy, doświadczenie w polityce zagranicznej, języki, transparentny.

@mcsQ: I co mi bo tym wszystkim jak bedzie podpisywal ustawy szkodliwe dla spoleczenstwa jak ustawa o mowie nienawisci, prawdopobnie tez o relokacji imigrantow, i bedie próbował delegalizować inne partie.
On moze znac wszystkie jezyki swiata, lacznie z tymi wymarlymi, ukonczy 8 kierunkow na Oxfordzie i 5 na MIT - to nie ma znaczeni, bo chce
  • Odpowiedz
Jestem facetem, i nie wiem co powiedzialem nie tak.

@PomieszanyNarrator: zielonka bo jestes zielonka. Masz rozowy pasek. Co mialem napisac? Zielonek?

i nie wiem co powiedzialem nie tak. To:

jak bedzie podpisywal ustawy szkodliwe dla spoleczenstwa jak ustawa o mowie nienawisci, prawdopobnie tez o relokacji imigrantow, i bedie próbował delegalizować
  • Odpowiedz