Aktywne Wpisy

fornson23 +8
Kilka miesięcy temu na wykopie dowiedziałem się, że nazwa "słodka bułka" to regionalizm dolnośląski i w pewnej części województwa łódzkiego. Więc pytanie do reszty Polski - jak to nazywacie? xdd #polska #jezykpolski #wroclaw #lodz #warszawa #krakow #poznan #gdansk #szczecin #bialystok #lublin #rzeszow #kielce #bydgoszcz
źródło: temp_file5721944887817045475
Pobierz
thorgoth +71
Dwóch chłopców w wieku 9 i 10 lat z Grodziska Wielkopolskiego porysowało kamykami i scyzorykiem około 40 samochodów zaparkowanych przed lokalem, gdzie odbywały się przyjęcia komunijne. Skala zniszczeń była na tyle duża, że na miejsce wezwano techników kryminalistyki.
Straty oszacowano wstępnie na od 30 do 80 tys. zł. Sprawa trafi do sądu rodzinnego.
Rodzice apelują do władz gminy o pokrycie strat "to nadzwyczajna sytuacja".
#kryminalne #poznan #dzieci
Straty oszacowano wstępnie na od 30 do 80 tys. zł. Sprawa trafi do sądu rodzinnego.
Rodzice apelują do władz gminy o pokrycie strat "to nadzwyczajna sytuacja".
#kryminalne #poznan #dzieci

Poszedłbym na #divyzwykopem ale boję się że złapię jakiegoś syfa, jedynie co mnie trzyma przed pójściem to hiv.
Jest sens zaryzykować czy się wstrzymać :(
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Odpowiem za autora: xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Komentarz usunięty przez moderatora
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
to jest jakis mit, wcale sie nie badaja, po co? Zeby zlapac syfa dzien po negatywnym wyniku, czy zeby pokazywac papier kazdemu szwagrowi?
U ilu div juz widzialem te charakterystyczne czarne "placki" (male ciemne okregi czarne w srodku) - zapewne mam juz conajmniej hpv w sobie, choc ostatnie moje badanie z grudnia nie wykazalo nic. Ten syf jest u