Aktywne Wpisy
Mietek66348 +21
#konfitura
Każdy kto popiera konfiturę jesy chory psychicznie .. skoro chce ktoś parkować tak jak mu wygodnie jak to robi nie wy jesteście od tego ormowcy żeby karać kierowców
Chyba jeden z drugim jeszcze nie trafił na kogoś kto “nie odpuści “
Każdy kto popiera konfiturę jesy chory psychicznie .. skoro chce ktoś parkować tak jak mu wygodnie jak to robi nie wy jesteście od tego ormowcy żeby karać kierowców
Chyba jeden z drugim jeszcze nie trafił na kogoś kto “nie odpuści “

pepepanpatryk +568
Możecie mówić na mnie freethinker ale jak wszedłem na ten live i zobaczyłem cała ta śmietankę influenserska i wszystkich oświeconych celebrytów to aż mnie obrzydzenie wzięło. Szczególnie Borys Szyc wzywający swoich kolegów miliarderów "rzućcie parę baniek it's just money", odkleja totalna ale ważne że syn gra w golfa a kolega jest w Australii, kumacie w Australii!
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A

I tak kupiłem sobie pierwszy numer Kaczora Donalda. Dlaczego? Bo mogłem. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#kaczordonlad #kaczordonaldzawszesmieszne #lata90 #retro
źródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
PobierzGrupa na FB Giełda Kaczogrodu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedyneczka to pewnie z 5 stów ?
Jak w dobrym stanie to pewnie
https://allegrolokalnie.pl/oferta/komiksy-kaczor-donald-wraz-z-papierowymi-dodatkami
Ale i tak te wszystkie kartonowe gry i zabawki były o niebo lepsze, co dawali potem/dają teraz.
@Katedra_z_chlebkiem: bez dyskusji. O wiele bardziej rozwijały wyobraźnie i kreatywność. Aczkolwiek te początkowe plastikowe dodatki też były spoko (jak np. zegarek podróżnika czy jakoś tak).
Poza tym były zawieszki na drzwi - raz w formie Donalda, który ręką wskazywał, jaki masz humor i czy domownicy mogą wejść (LOL), raz w formie zegara ze skrzynką pocztową na notatki.
Była też taka śmieszna kostka,
Zbuduj Swój Kaczogród był mega, mam do dziś. Najlepiej wspominam zbieranie drzewa genealogicznego (brakowało mi jednej naklejki, zapodziało mi się gdzieś obecnie :/) i taką grę planszową w kosmosie Gwiezdna Flota.
Fajne były też dodatki z poradami dla młodych skautów (nie sam Poradnik, który też jeden mam). Pamiętam też,