Aktywne Wpisy

Ziemniak_z_piwnicy +310
Skradziono mi mojego Fiata 500 Abarth z nocy 08.07.2025 - 09.07.2025 z parkingu pod blokiem Warszawa - Nowe Włochy
Wiem że wiele to nie da (i raczej trzeba się pogodzić z utratą), ale warto spróbować, liczę na was, może akurat ktoś widział, auto dość charakterystyczne.
#auto #motoryzacja #wykopefekt #kradziez #policja #warszawa #abarth #fiat
Wiem że wiele to nie da (i raczej trzeba się pogodzić z utratą), ale warto spróbować, liczę na was, może akurat ktoś widział, auto dość charakterystyczne.
#auto #motoryzacja #wykopefekt #kradziez #policja #warszawa #abarth #fiat

źródło: temp_file1988582640733860788
Pobierz
__MadCat +9
Obecnie nie posiadanie SUVa na daily to jak jeżdżenie furmanką w latach 90tych, przemawia za tym jedynie argument ekonomiczny #changemymind
Mamy do wyboru małe suvy, duże suvy, tanie suvy, suvy premium, suvy coupe, suvy z drzwiami bez ramek, suvy sportowe, suvy terenowe, elektryczne suvy, suvy z v8 pod maską, nawet wyroby suvopodobne, a dalej istnieją ludzie, którzy wybierają na daily uber nie praktycznie, nie wygodne, niskie auta.
Rozumiem mieć jakieś fajne sportowe
Mamy do wyboru małe suvy, duże suvy, tanie suvy, suvy premium, suvy coupe, suvy z drzwiami bez ramek, suvy sportowe, suvy terenowe, elektryczne suvy, suvy z v8 pod maską, nawet wyroby suvopodobne, a dalej istnieją ludzie, którzy wybierają na daily uber nie praktycznie, nie wygodne, niskie auta.
Rozumiem mieć jakieś fajne sportowe
I tak kupiłem sobie pierwszy numer Kaczora Donalda. Dlaczego? Bo mogłem. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#kaczordonlad #kaczordonaldzawszesmieszne #lata90 #retro
źródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
PobierzGrupa na FB Giełda Kaczogrodu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedyneczka to pewnie z 5 stów ?
Jak w dobrym stanie to pewnie
https://allegrolokalnie.pl/oferta/komiksy-kaczor-donald-wraz-z-papierowymi-dodatkami
Ale i tak te wszystkie kartonowe gry i zabawki były o niebo lepsze, co dawali potem/dają teraz.
@Katedra_z_chlebkiem: bez dyskusji. O wiele bardziej rozwijały wyobraźnie i kreatywność. Aczkolwiek te początkowe plastikowe dodatki też były spoko (jak np. zegarek podróżnika czy jakoś tak).
Poza tym były zawieszki na drzwi - raz w formie Donalda, który ręką wskazywał, jaki masz humor i czy domownicy mogą wejść (LOL), raz w formie zegara ze skrzynką pocztową na notatki.
Była też taka śmieszna kostka,
Zbuduj Swój Kaczogród był mega, mam do dziś. Najlepiej wspominam zbieranie drzewa genealogicznego (brakowało mi jednej naklejki, zapodziało mi się gdzieś obecnie :/) i taką grę planszową w kosmosie Gwiezdna Flota.
Fajne były też dodatki z poradami dla młodych skautów (nie sam Poradnik, który też jeden mam). Pamiętam też,